Cele mai citite
 


Galaţi: Peste 3.000 de persoane, diagnosticate cu viroze respiratorii
miercuri, 15 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Galaţi, 15 feb /Agerpres/- Un număr de 3.056 de gălăţeni au fost diagnosticaţi cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, în acelaşi interval, numărul celor care sufereau de pneumonii a ajungând la 423, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Potrivit acestuia, cifrele s-au dublat  faţă de cele de acum două săptămâni, când a avut loc ultima raportare.
'Se poate spune că acum s-a înregistrat un vârf în ceea ce priveşte numărul de viroze respiratorii şi cel de pneumonii. Este cel mai mare înregistrat în ultima perioadă. În ceea ce priveşte virozele respiratorii, unde aveam 3.056 de cazuri, aici grupa de vârstă cea mai afectată a fost cea de la 5 la 14 ani. În ceea ce priveşte pneumoniile, aici am înregistrat, la fel, foarte multe cazuri. Este vorba de 423. Categoria de vârstă cea mai afectată de pneumonii a fost cea de la 15 la 49 ani. Am avut şi patru suspiciuni de gripă, dar acestea au fost infirmate', a precizat Boldea. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Primul caz de gripă din actualul sezon rece Primul caz de gripă din acest sezon rece, din judeţul Galaţi, a fost confirmat Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi de către Institutul Cantacuzino din Bucureşti, a declarat marţi presei directorul DSP Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: A fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră în judeţ Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o femeie de 56 ani, din mediul rural, cu o infecţie cu virusul AH1PDM09, a declarat marţi, presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...
Galaţi: Numărul virozelor respiratorii şi pneumoniilor a crescut cu 25% Peste 2.100 de viroze respiratorii şi peste 800 de pneumonii au fost înregistrate în judeţul Galaţi, în ultima săptămână de raportare, numărul acestora fiind cu 25% mai mare decât cel înregistrat în aceeaşi perioadă de raportare a anului trecut, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică...
Galaţi: Numărul cazurilor de viroze respiratorii a crescut în ultima săptămână Un număr de 2.706 persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, faţă de 2.354 înregistrate în săptămâna precedentă, a declarat miercuri presei purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Peste 2200 de cazuri de viroze respiratorii într-o singură săptămână Un număr de 2.272 de persoane cu viroze respiratorii s-au prezentat la cabinetele medicilor de familie în ultima săptămână de raportare, cu aproape 200 mai multe decât în săptămâna precedentă, a anunţat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Numărul persoanelor cu viroze respiratorii a crescut cu peste o mie în ultima săptămână Un număr de 2.467 persoane din judeţul Galaţi au fost diagnosticate cu viroze respiratorii în ultima săptămână de raportare, cu peste o mie mai multe decât în cea anterioară, când s-au înregistrat 1.407 cazuri, a declarat marţi, presei, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin...