Cele mai citite
 


Giurgiu: Două sute de locuitori din patru localităţi din judeţ afectate de zăpadă au primit ajutoare
joi, 16 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste două sute de persoane din patru localităţi din judeţul Giurgiu au primit de la începutul acestei săptămâni ajutoare constând în produse alimentare din partea jandarmilor, angajaţilor ISU Giurgiu şi a filialei de Cruce Roşie Giurgiu.
'Angajaţi ai Jandarmeriei Giurgiu, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Vlaşca' şi filialei de Cruce Roşie Giurgiu au distribuit produse alimentare locuitorilor din localităţile Toporu, Izvoru, Băneşti şi Chirculeşti' a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu, Daniela Georgescu.
Ajutoarele alimentare au fost donate de angajaţii instituţiilor amintite şi de către giurgiuvenii impresionaţi de drama prin care trec persoanele afectate de căderile de zăpadă din ultima perioadă.
Giurgiuvenii continuă să facă donaţii constând în produse alimentare neperisabile în cadrul centrului de colectare special amenajat în acest sens într-unul din supermarketurile din oraş.
Jandarmii, lucrătorii din cadrul ISU Vlaşca şi voluntarii de Cruce Roşie s-au deplasat în localităţile menţionate cu autospeciale de intervenţie, însă din cauza drumului înzăpezit echipajele au străbătut kilometri întregi pe jos pentru a ajunge la persoanele nevoiaşe şi spun că acţiunile de acest gen vor continua şi în perioada următoare. AGERPRES/(A-Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CJSU Giurgiu: Un bărbat de 64 de ani, din localitatea Stăneşti, a fost adus cu şenilata până la ambulanţă Reprezentantul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Giurgiu, Cristian Virag, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că un bărbat din localitatea Stăneşti, în vârstă de 64 de ani, cunoscut cu afecţiuni cardiace şi care a spus că se simte rău, a fost adus, din cauza nămeţilor, cu şenilata...
Giurgiu: Persoane blocate în zăpadă din judeţ solicită ajutorul autorităţilor la o săptămână de la căderile de zăpadă Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu încă se luptă să ajute cu apă, hrană şi medicamente persoanele blocate de zăpada care a căzut pe raza judeţului Giurgiu în urmă cu o săptămână, alte intervenţii asociate gerului năpraznic fiind stingerea unor incendii la locuinţe şi...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Giurgiu: Exerciţiu de cooperare a forţelor de intervenţie în situaţii de urgenţă în care s-a simulat un incendiu la parcul industrial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a desfăşurat joi un exerciţiu de amploare prin care s-a simulat producerea unui incendiu la un parc industrial, conform purtătorului de cuvânt al ISU Giurgiu, Cristian Virag.
Comunicat de presă - ISU Teleorman Gestionarea situaţiilor de urgenţă de la nivelul judeţului Teleorman