Cele mai citite
 


Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea
vineri, 17 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Transportul va fi efectuat cu un camion al Crucii Roşii Române, iar pachetele vor fi încărcate de voluntari, la Depozitul Băncii de Alimente din Bucureşti.
Acţiunea se înscrie în campania umanitară 'Apel pentru victimele afectate de căderile masive de zăpadă', lansată în 11 februarie 2012.
Toate alimentele sunt donaţii făcute prin intermediul Băncii de Alimente din magazinele partenere: Carrefour, Real, Mega Image şi Metro.
'Ca de fiecare dată, momentele dificile îi fac pe români să se apropie unii de ceilalţi, să devină solidari cu suferinţa semenilor lor şi să îi ajute prin gestul generos al unei donaţii. Le mulţumesc celor care au ales Banca de Alimente a Crucii Roşii pentru a oferi un sprijin atât de necesar celor sinistraţi', a declarat Mihaela Geoană, preşedintele Crucii Roşii Române.
Până în prezent, Crucea Roşie Română a trimis peste 23 de tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine în zonele afectate din Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa şi Vrancea.
Crucea Roşie Română continuă campania 'Apel pentru victimele afectate de căderile masive de zăpadă'. Persoanele care vor să se alăture acestei campanii pot face donaţii on-line pe site-ul oficial al Crucii Roşii Române www.crucearosie.ro sau donând bani în conturile special deschise la BRD - Agenţia Piaţa Romană: LEI RO36BRDE410SV51618614100, EUR RO71BRDE410SV51618884100, USD RO29BRDE410SV18793954100.
Începând de joi, în Bucureşti, se pot face donaţii de alimente greu perisabile şi la Sediul Central al Crucii Roşii Române din str. Biserica Amzei nr. 29, sector 1, între orele 8,30 - 19,00.
Crucea Roşie Română pune la dispoziţia persoanelor interesate să ajute cu bani sau alimente numerele de telefon: 0762 866 370 sau 0762 866 315, unde pot fi solicitate informaţii suplimentare/AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro pentru Banca de Alimente, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie pentru ajutorarea victimelor izolate din cauza căderilor masive de zăpadă, informează organizaţia printr-un comunicat de presă.
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Crucea Roşie lansează "Apel pentru persoanele izolate în zăpadă" Crucea Roşie Română a venit în sprijinul persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Giurgiu, Dâmboviţa, Botoşani, Bacău, Iaşi, Arad, Brăila, Neamţ şi Ilfov, cu apă, alimente de bază şi paturi, se arată într-un comunicat de...