Cele mai citite
 


Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie
vineri, 17 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro pentru Banca de Alimente, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie pentru ajutorarea victimelor izolate din cauza căderilor masive de zăpadă, informează organizaţia printr-un comunicat de presă.
Suma primită va fi folosită pentru a achiziţiona alimente de bază (ulei, zahăr, făină, mălai, orez, conserve, paste făinoase) care vor fi trimise persoanelor izolate din cauza zăpezii şi care nu au posibilităţi de aprovizionare cu minimum de alimente necesare supravieţuirii.
Crucea Roşie Română acordă, în permanenţă, ajutor persoanelor sinistrate din zonele afectate de căderile masive de zăpadă.
Joi, un camion cu 7 tone de alimente a fost direcţionat către zonele izolate din Buzău - satul Pogoanele şi Vrancea - comuna Gugeşti, satele Beci şi Oreavu.
Tot joi, un camion cu 7 tone de făină a fost trimis persoanelor nevoiaşe din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, în urma unei donaţii făcute de Uniunea Transportatorilor Rutieri din România.
Un alt transport de peste 2 tone de alimente va pleca vineri, 17 februarie, cu un camion pus la dispoziţie de Antena 2, către localităţile Armăşeşti din judeţul Ialomiţa şi Dumbrăveni din judeţul Vrancea.
Până în prezent, peste 44 de tone de alimente au fost direcţionate de Crucea Roşie Română prin filialele judeţene în zonele afectate din Buzău, Vrancea, Ialomiţa, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu şi Tulcea.
Începând de joi, în Bucureşti, donaţii de alimente greu perisabile se pot face şi la Sediul Central al Crucii Roşii Române din str. Biserica Amzei nr. 29, sector 1, între orele 08.30 - 19.00.
Crucea Roşie Română mulţumeşte donatorilor Băncii de Alimente, partenerilor şi mai ales voluntarilor care au reacţionat atât de prompt la apelul lansat de Crucea Roşie Română./AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 15.800 de familii nevoiaşe, ajutate prin proiectul 'Banca de Alimente' Peste 15.000 de familii nevoiaşe au fost sprijinite în perioada aprilie - octombrie 2012 cu alimente de bază în urma unei campanii a Crucii Roşii Române.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate Crucea Roşie a lansat un apel umanitar de urgenţă pentru susţinerea persoanelor sinistrate, care nu îşi pot procura singure hrana, anunţă organizaţia într-un comunicat de presă remis joi AGERPRES.
Crucea Roşie a lansat "Banca de alimente pentru copii" Societatea Naţională de Crucea Roşie din România împreună cu hypermarketul Real, Televiziunea Română şi Filiala de Cruce Roşie sector 6 Bucureşti a organizat, sâmbătă, evenimentul "Banca de alimente pentru copii", cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.
Bancă de alimente pentru copii Societatea Naţională de Cruce Roşie din România organizează sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, ''Banca de alimente pentru copii'', se arată într-un comunicat de presă al societăţii.
Crucea Roşie lansează "Apel pentru persoanele izolate în zăpadă" Crucea Roşie Română a venit în sprijinul persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Giurgiu, Dâmboviţa, Botoşani, Bacău, Iaşi, Arad, Brăila, Neamţ şi Ilfov, cu apă, alimente de bază şi paturi, se arată într-un comunicat de...