Cele mai citite
 


IGSU: Peste 140 de localităţi izolate din punct de vedere al accesului la drumuri principale
vineri, 17 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 142 de localităţi sunt izolate din punct de vedere al accesului la drumurile principale, dintre care 75 în Buzău şi 29 în Vrancea, a afirmat, joi, pentru AGERPRES, Daniela Silvi, reprezentant al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Potrivit acesteia, nu sunt persoane blocate în trafic sau în locuinţe proprii.
Totodată, Daniela Silvi a menţionat că de miercuri, de la ora 5,00, până joi la aceeaşi oră s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă pentru 296 de persoane din localităţi izolate, dintre care 36 de copii şi 18 gravide sau lăuze.
Aceasta a mai spus că au fost transportaţi la unităţi spitaliceşti, în aceeaşi perioadă, 448 de oameni, în sedii sociale 32 de persoane, nouă cetăţeni au fost afectaţi de temperaturile scăzute, iar trei au decedat din cauza hipotermiei.
Potrivit reprezentantului IGSU, în acelaşi interval de timp au avut loc 1.494 intervenţii ale angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), dintre care 458 pentru recunoaşterea şi monitorizarea situaţiei operative şi 498 pentru îmbunătăţirea stării drumurilor şi au acţionat 4.622 de cadre ale MAI. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire NATO Şeful Departamentului pentru situaţii de urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne, secretarul de stat Raed Arafat, a declarat sâmbătă că Centrul Naţional de Formare în asistenţă medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş ar putea deveni centru de instruire pentru specialişti din cadrul Centrului NATO de...
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Asistenţă medicală de urgenţă pe Autostrada Soarelui Bucureşti, 21 aprilie /Agerpres/ - SMURD Bucureşti - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dealul Spirii” şi Spitalul Clinic de Urgenţă “Floreasca” - au asigurat asistenţa medicală de urgenţă şi prim ajutor calificat pe autostrada A2, în locaţiile de la km 20 şi 105, respectiv câte un echipaj de...
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.
Programul de dotare cu elicoptere pentru asistenţa medicală de urgenţă continuă până în 2014 Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.
Victor Ponta: Asistenţa medicală de urgenţă românească se ridică la standarde pe care multe ţări le-ar dori Asistenţa medicală de urgenţă în România, în acest moment, se ridică la standarde pe care, probabil, alte ţări europene şi-ar dori să le aibă, a declarat, marţi, primul-ministru Victor Ponta, care a participat la ceremonia de dotare a SMURD cu un nou elicopter.