Cele mai citite
 


Tineretul social-democrat a donat alimente, medicamente şi pături sinistraţilor din Ţinteşti şi Brădeanu
vineri, 17 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele tineretului social-democrat, Nicolae Bănicioiu şi un grup de medici şi asistente medicale din Bucureşti au fost, joi, în comunele Ţinteşti şi Brădeanu din judeţul Buzău unde au oferit asistenţă medicală, dar şi alimente, medicamente şi pături sinistraţilor.
''Am fost împreună cu un grup de medici şi de asistente medicale în judeţul Buzău pentru a le oferi ajutorul celor sinistraţi. Am mers cu salvări, alimente, medicamente şi pături în comunele Ţinteşti şi Brădeanu pentru a mai alina din suferinţa celor afectaţi de această iarnă grea. Am rămas cu toţii impresionaţi pentru că am găsit oameni greu încercaţi, imobilizaţi, cu fracturi, la care nu a ajuns până acum niciun medic'', a declarat pentru AGERPRES preşedintele TSD, Nicolae Bănicioiu.
El a spus că în ajutorul persoanelor sinistrate s-au implicat şi tinerii social-democraţi din judeţ care au răspuns apelului şi au demarat o campanie de strângere de alimente neperisabile.
''Le mulţumesc pentru implicare şi tinerilor social democraţi din Buzău, care au intervenit imediat când cei din judeţul lor au avut nevoie de ajutor. În situaţii atât de dificile, orice ajutor este necesar şi bine venit'', a adăugat preşedintele TSD.
Pe de altă parte, Bănicioiu a criticat ajutorul de urgenţă dat de Executiv, afirmând că din banii alocaţi utilajele ar putea lucra aproximativ 45 de minute.
''Pentru Buzău, Guvernul a dat ajutoare de urgenţă de 30.000 de lei. O bătaie de joc. O wolă consumă 30 de litri la suta de km, iar acum lucrează 87 de utilaje. Guvernul a asigurat funcţionarea utilajelor de deszăpezire 45 de minute'', a explicat Bănicioiu.
În judeţul Buzău, 75 de localităţi sunt izolate în continuare din punct de vedere al accesului la drumurile principale. Defecţiunile la reţeaua de distribuţie a energiei electrice cauzate de ruperea stâlpilor de beton au lăsat în întuneric 28 de localităţi din judeţ şi 2.900 de abonaţi.AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Sancţiuni la Spitalul judeţean în scandalul copiilor legaţi de paturi Medicul şef de secţie şi asistenta şefă din secţia de pediatrie de la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău au fost înlocuiţi din funcţiile de conducere deţinute, iar asistenta medicală şi infirmiera de salon au fost sancţionate cu reducerea salariului cu 10% pe o perioadă de două luni, a anunţat marţi...
Buzău:Alpinişti din Ungaria şi Cluj acordă asistenţă medicală în satele izolate Mai mulţi alpinişti pe schiuri veniţi din Ungaria şi din judeţul Cluj au venit în zona sud a judeţului Buzău pentru a acorda asistenţă medicală în satele izolate de nămeţi.
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare: