Cele mai citite
 


Hunedoara: O fetiţă de 14 ani va naşte în spitalul din Lupeni
sâmbătă, 18 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O fetiţă de 14 ani, gravidă în luna a noua, a fost internată în spitalul din oraşul Lupeni, unde ar urma să nască în scurt timp, minora trăind până acum într-o relaţie de concubinaj cu un tânăr de 27 de ani, din localitate.
Bărbatul este anchetat acum pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, după ce Poliţia Lupeni a fost sesizată de medicii spitalului despre faptul că viitoarea mămică a fost internată în secţia de maternitate.
'Poliţiştii au început cercetările faţă de suspect şi au stabilit că acesta are o relaţie de concubinaj cu minora. Din luna mai 2011 şi până în prezent, cei doi au locuit la domiciliul minorei, într-o comună din judeţul Mureş', a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.
Cazul a ajuns şi în atenţia Serviciului de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (SASPC) de la Primăria Lupeni, reprezentanţii autorităţilor afirmând că fetiţa va fi inclusă într-un program de consiliere. 'Din câte ştim noi, tatăl viitorului bebeluş îşi recunoaşte copilul', a afirmat Florin Rădulescu, din partea SASPC Lupeni.
De asemenea, o organizaţie neguvernamentală din Lupeni va oferi sprijin mamei şi copilului, în funcţie de nevoile acestora. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Poliţiştii anchetează cazul unui bebeluş adus la spital cu policontuzii şi o fractură Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de 9 luni din localitatea Ciocani, care a fost adus la spital cu policontuzii, echimoze şi o fractură la mână.
Vaslui: Un bebeluş a murit în condiţii suspecte în locuinţa părinţilor Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui au deschis luni o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de o lună care a murit în condiţii suspecte.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează cazul unui bebeluş născut cu malformaţii Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis joi o anchetă în cazul unui bebeluş care s-a născut cu malformaţii şi pe care familia refuză să îl ia acasă din spital.
Maramureş: Bebeluşul dat unei familii doar cu procură din partea părinţilor, recuperat prin instanţă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş a făcut toate demersurile legale pentru ca un bebeluş luat din maternitatea oraşului Borşa doar în baza unui act notarial să fie scos din familia în care se află acum.
Vaslui: Direcţia pentru Protecţia Copilului anchetează moartea de hipotermie a unui bebeluş Vaslui, 3 ian /Agerpres/ - Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, luni, o anchetă în cazul unui bebeluş în vârstă de şase luni care a ajuns la spital duminică seara cu hipotermie.
Hunedoara: Asistentă medicală anchetată pentru uciderea propriului bebeluş O asistentă medicală de la spitalul din Petroşani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru infracţiunea de omor calificat comis asupra unui membru de familie deoarece în noaptea de Anul Nou a născut o fetiţă care a murit după ce a fost aruncată într-un container...