Cele mai citite
 


Olt: A început cercetarea penală în cazul pacientului care a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina
sâmbătă, 18 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poliţia Slatina şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina au început o anchetă penală pentru a stabili dacă medicul Cornel Fulga se face vinovat de infracţiunea de ucidere din culpă în cazul pacientului care a murit duminică noapte, la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Adrian Aspra, "urmare a sesizării telefonice din partea Secţiei Psihiatrie a spitalului, pe data de 15 februarie, organele de urmărire penală s-au sesizat cu privire la posibila existenţă a infracţiunii de ucidere din culpă, în sarcina numitului Fulga Cornel, medic în cadrul Spitalului de Urgenţă Slatina, care a primit bolnavul, la unitatea primiri urgenţe".
Dosarul de cercetare penală a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina cu numărul 869/P/2012, iar cercetarea este efectuată de Poliţia Municipiului Slatina, sub supravegherea unui procuror de la acel parchet.
Pe data de 11 februarie, noaptea, un bărbat de 65 de ani, din comuna Găneasa, a murit în Spitalul de Urgenţă Slatina, la Secţia Psihiatrie, ca urmare a unei insuficienţe cardio-respiratorii acute.
Cazul este cercetat şi de o comisie de la Ministerul Sănătăţii, aşteptată să ajungă vineri la spitalul din Slatina.
Medicul Cornel Fulga a fost suspendat de două zile din funcţie, deoarece conducerea spitalului a decis că medicul, care era de gardă la Unitatea de Primire Urgenţe atunci când a fost adus pacientul, nu l-a consultat şi la trimis la Psihiatrie fără a i se face investigaţiile necesare. AGERPRES/(AS - Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Medicul Cornel Fulga de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a fost concediat Comitetul director al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, luni, desfacerea contractului de muncă al medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe Cornel Fulga, cercetat disciplinar după ce luna trecută un pacient în vârstă de 65 de ani a murit la spital fără a fi consultat.
Olt: Anchetă la SJU Slatina în cazul unui copil născut cu multiple malformaţii Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, Andrei Iordache, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că potrivit unor concluzii preliminare ale anchetei din cazul unui copil cu multiple malformaţii, născut săptămâna trecută în spitalul slătinean, nu e vorba de culpă medicală sau de probleme...
Olt:Anchetă în cazul morţii unui pacient la Spitalul Slatina Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a decis, miercuri, suspendarea din activitate a medicului de la Unitatea de Primire Urgenţe Cornel Fulga, după ce acesta a pus unui pacient diagnosticul de "beţie", fără a-l consulta, iar pacientul a murit la scurt timp din cauza unor probleme cardiace...
Olt: Medicul de la UPU Slatina, Cornel Fulga, susţine că este nevinovat Medicul Cornel Fulga de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina, cercetat penal în cazul decesului unui pacient, a declarat vineri jurnaliştilor că se consideră nevinovat şi că a făcut ce trebuia, respectiv l-a trimis pe pacient la Secţia Psihiatrie pentru...
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va ataca decizia Tribunalului în cazul medicului Tusciuc Slatina, 13 ian /Agerpres/ - Decizia Tribunalului Olt, de admitere a contestaţiei depusă de medicul Mircea Tusciuc împotriva hotărârii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina prin care este desfăcut contractul său de muncă, va fi atacată de SJU Slatina, potrivit afirmaţiilor directorului medical...
Olt: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţe după moartea unui pacient cu degete tăiate Conducerea Spitalului Judeţean Olt a început o anchetă administrativă după ce un pacient în vârstă de 63 de ani, care a ajuns sâmbătă la spital cu degetele de la o mână tăiate, a murit ca urmare a unui infarct.