Cele mai citite
 


Conferinta Nationale de Pediatrie – Ghiduri si Protocoale in Pediatrie – o abordare integrata a sindroamelor cu care medicul se confrunta in 2012.
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie
 

Evenimentul se va desfasura in perioada 21 - 24 martie 2012, la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.
 

Organizata sub egida Societatii Romane de Pediatrie, conferinta este acreditata cu punctaj maximal EMC.
 
Conferinta este prezidata de Prof. Dr. Eugen Pascal CIOFU si Prof. Dr. Mircea NANULESCU, alaturi de Prof. Dr. Marin BURLEA.
 
Conform formulei de succes folosita la editiile anterioare, Programul Stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni:
       1. Conferinte
       2. Comunicari orale
       3. Poster
 
Atentie: Taxa de participare REDUSA pentru inscrieri pana la 1 martie!
 
Aparitie editoriala! Va fi lansat primul volum de protocoale pediatrice, lucrare ce va include primele 40 de protocoale realizate prin consens la nivelul Societatii, dupa o metodologie internationala. Protocoalele sunt destinate diagnosticului si tratamentului unor boli si sindroame cu care medicul practician se confrunta frecvent.
 
Lucrarea va fi oferita gratuit participantilor la conferinta.
La sectiunile Comunicari orale si Poster vor fi prezentate studii clinice si experimentale din domeniul pediatriei. La Sectiunea de Postere sunt invitati sa participe toti medicii ce doresc sa prezinte rezultate, studii, cercetari, cazuri clinice subscrise temelor conferintei.
 
Credite suplimentare EMCD:
Doar in timpul Conferintei medicii beneficiaza de 50% reducere la abonamentele pentru Revista Romana de Pediatrie, publicatia oficiala a SRPed (CNCSIS B+). Acest abonament ofera, suplimentar, 5 credite EMCD prin Certificatul acreditat de CMR.
 
Noutatile medicale vor fi sustinute de numeroase firme farmaceutice, prin cadourile oferite si simpozioanele sustinute.
 
Informatii suplimentare, taxa inscriere si oportunitati :
www. medica.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect: Taxa de participare la rezidenţiat - 360 de lei Cuantumul taxei de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie - sesiunea 15 noiembrie va fi de 360 lei/participant, prevede un proiect de ordin publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Primul curs de medicină de urgenţă în pediatrie, la Băile Felix, organizat de Asociaţia SARTISS Un grup de 16 medici din structurile de urgenţă UPU-SMURD din România se vor perfecţiona, în premieră naţională, în resuscitare pediatrică, prin Cursul European Pediatric Life Suport (EPLS), ce se va desfăşura în perioada 31 ianuarie-1 februarie la Băile Felix, în organizarea Asociaţiei Search And Rescue...
Conferinta Nationala de Pediatrie 2015, perioada 1- 4 aprilie 2015 Societatea Romana de Pediatrie organizeaza in perioada 1- 4 aprilie 2015, Conferinta Nationala de Pediatrie, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.
Conferinta Nationala de Pediatrie, perioada 2-5 aprilie 2014 Societatea Romana de Pediatrie organizeaza in perioada 2-5 aprilie 2014, Conferinta Nationala de Pediatrie, locatie Crystal Palace Ballrooms, Bucuresti.
Conferinta Nationala de Pediatrie, perioada 30 martie – 2 aprilie 2016 Societatea Romana de Pediatrie organizeaza la Bucuresti Conferinta Nationala de Pediatrie in perioada 30 martie – 2 aprilie la Crystal Palace Ballrooms. Tema principala a evenimentului este «Progrese in Pediatrie». Evenimentul este coordonat de Prof. Dr. Mircea Nanulescu – Presedintele Conferintei...
Timiş: O nouă ediţie a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie Cea de-a 12-a ediţie a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie Terapie Intensivă (ATI) şi Medicină de Urgenţă începe vineri, la Timişoara (24-24 octombrie), evenimentul incluzând alte trei manifestări, respectiv ediţia a 12-a a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în ATI, a 24-a...