Cele mai citite
 


Gradinita Emel - Gradinita cu programa creativa pentru pitici intre 2 si 7 ani
marţi, 21 februarie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
 
Gradinita “Emel“ este amplasata intr-o zona usor accesibilă din Bd. Stefan cel Mare sau Lacul Tei, intr-o locatie eleganta si linistita, conceputa special in acest scop.
Copiii pot desfasura aici numeroase activitati creative, fiind in permanenta sub atenta supraveghere a unor cadre didactice calificate, cu experienta in educatia prescolara.

 

 

Copiii descopera in mod natural lucrurile din jur desenand, dansand sau cantand. Gradinita Emel, in completarea programei educationale a Ministerului Educatiei, isi propune sa cultive inclinatiile naturale ale copiilor si sa ii ghideze in pornirea lor fireasca de a cunoaste lumea inconjuratoare. Desenul, dansul si muzica sunt pentru ei tot atatea moduri de a descoperi lumea.
 
Fiecare copil e un artist innascut. Alaturi de profesori specializati, prin cursuri de muzica, desen, dans si sport, copiii vor descoperi ceea ce stiu deja: lumea e un spectacol in care ei sunt niste mari artisti.
Toate activitatile propuse copiilor au ca scop fundamental dezvoltarea capacitatilor lor fizice si psihice.
 
 
 
Gradinita Emel se adresează copiilor cu varsta intre 20 luni si 7 ani, acestia fiind repartizati in grupe, in functie de varsta. Inscrierile sunt acceptate pe intreg parcursul anului scolar.
 
“Suntem constienti ca fiecare copil are propria lui lume care se cere explorata cu multa, multa rabdare, imaginatie si creativitate. Lumea lui se naste si creste o data cu el, iar noi ne propunem ca in fiecare zi sa-l ajutam sa descopere cate putin din lumea lui cea noua, care se naste chiar sub ochii nostri. Lumea lui proprie, formata din dorinte si vise unice.
  
Pentru mine, ca parinte si educator, este cea mai mare recompensa si cel mai fascinant spectacol”, afirma Alina Vasile, director general.
 
Programul educativ include: limba engleza intensiv prin metoda Jolly Phonics, lectii de actorie, balet si pictura cu profesori specializati, precum si lectii de bune maniere si gastronomie.
 
 
Ritmul activitatilor de invatare si intreaga organigrama a gradinitei (spatiul, organizarea si succesiunea activitatilor) urmaresc stimularea intelectului celor mici si pregatirea in mod natural pentru viitoarea lor scolarizare.
 
Nevoia de dezvoltare sanatoasa si armonioasa a copiilor, precum si dorinta de a fructifica aceasta perioada favorabila asimilării deprinderilor artistice, fac din Gradinita Emel un loc ideal pentru evolutia unui copil modern si pregatit pentru provocarile mileniului al III-lea.
 
 
 
Pentru mai multe informatii, accesati: www.gradinitaemel.ro.
Contact: Alina Vasile, director general, mobil: 0721 298 210.

 

Notare
Comentarii
de Ruxi
Cei mici se duc placere la gradi.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: "Locomotivele" partidelor pentru alegerile parlamentare - grupaj Atragerea înapoi în ţară a celor plecaţi în străinătate, problemele fermierilor şi ale agriculturii în general, dezvoltarea infrastructurii şi turismului din judeţul Bistriţa-Năsăud sunt principalele priorităţi pe care spun că le vor avea în vedere dacă vor ajunge în Parlamentul României candidaţii la...
Pe 11 iunie 2016 va avea loc cea de-a V-a editie a „Balului Britanic” In data de 11 Iunie 2016 se va desfasura cea de-a V-a editie a ,,Balului Britanic” pentru parinti si copii. Evenimentul de inalta tinuta este organizat de catre International House Bucharest si English Kids Academy, cu sprijinul Institutiei Prefectului Municipiului Bucuresti, Inspectoratului Scolar...
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Romeo Stavarache: Sunt adeptul paşilor mărunţi, făcuţi cu tenacitate şi responsabilitate pe termen mediu şi lung (interviu) Primarul municipiului Bacău, liberalul Romeo Stavarache, aflat la cel de-al treilea mandat ca edil, vorbeşte, într-un interviu acordat AGERPRES, despre ceea ce l-a determinat să ia decizia de a rămâne în continuare alături de băcăuani, despre atuurile care l-au ajutat să câştige, cu aproape un an în...
Paduchii de cap – o problema pentru 2 din 10 romani Conform celui mai recent studiu Omnibus*, 2 din 10 romani s-au confruntat cel putin o data, direct sau indirect, cu problema paduchilor de cap. Studiul a fost realizat de IMAS Marketing & Polls pentru Paranix Romania - brandul nr 1 in Europa pentru eliminarea paduchilor de cap.