Cele mai citite
 


Un chirurg a refuzat să-i facă o operaţie estetică lui Whitney Houston cu puţin înaintea morţii
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Whitney Houston n-a putut face o operaţie de chirurgie estetică cu două săptămâni înaintea morţii din cauza stării de sănătate precare.

Cântăreaţa a încercat, fără succes, să se opereze. Ea s-a adresat celebrului doctor Marc Mani, chirurg estetician foarte cunoscut în showbiz, pentru o intervenţie care să o întinerească, scrie lesoir.be.

Ca la orice operaţie, ea a trebuit să treacă prin câteva teste de sănătate. Când a primit rezultatele, medicul chirurg a trebuit să o refuze pentru că o operaţie ar fi fost greu de suportat pentru organismul ei extrem de fragil.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O operaţie estetică pentru bărbaţi la fiecare două minute în Brazilia Altădată tabu pentru bărbaţii din Brazilia, chirurgia plastică a progresat treptat, actualmente la fiecare două minute un bărbat suferind o intervenţie chirurgicală din raţiuni estetice, a indicat Societatea Braziliană de Chirurgie Plastică (SBCP), informează agenţia France Presse.
Iaşi: O femeie a murit după a treia intervenţie de chirurgie estetică O femeie în vârstă de 30 de ani, care a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar ''Sfântul Spiridon'' din Iaşi după ce a suferit o intervenţie de chirurgie estetică la sâni, la o clinică privată din municipiu, a murit în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.
Cum îţi îmbunătățesc operaţiile estetice viaţa Reprezentând un trend în ascesiune, auzim din ce în ce mai des despre operaţiile estetice şi se pare că toată lumea le practică. Cele mai populare proceduri, precum augmentarea sânilor, lifting-ul facial, lipoaspiraţia şi rinoplastia, toate au ceva în comun.
Cu câţi ani întinereşte un lifting? Într-un studiu canadian s-a încercat pentru prima oară evaluarea întineririi de care beneficiază pacienţii după o operaţie estetică. Studenţi la medicină au fost invitaţi să ghicească vârsta a 54 de femei şi şase bărbaţi în fotografii făcute înainte şi după intervenţiile de chirurgie estetică, scrie...
Operaţiile estetice, un cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților Nu știi cum să îți surprinzi iubita de Ziua Îndrăgostiților? Ce părere ai dacă i-ai oferi o operație estetică?
Ioan Lascăr: Lista de aşteptare pentru intervenţii de chirurgie estetică în anii 80 se întindea pe o perioadă destul de lungă Profesorul doctor Ioan Lascăr a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă la Sinaia, că intervenţiile de chirurgie estetică nu au apărut după anii '90, ci listele de aşteptare pentru astfel de intervenţii se întindeau 'pe o durată destul de lungă' chiar la nivelul anilor '80.