Cele mai citite
 


Angajaţi ai MAI donează sânge pentru persoanele rănite în deflagraţiile de la Sighetu Marmaţiei
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Angajaţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor vor dona sânge, marţi şi miercuri, la Spitalul Floreasca, pentru persoanele rănite în exploziile de la sfârşitul săptămânii trecute dintr-un club la Sighetu Marmaţiei, a afirmat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al MAI, Marius Militaru.
El a precizat că 60 de angajaţi ai MAI, printre care s-a numărat şi el, au donat sânge, luni, la Spitalul Floreasca, pentru cadrele rănite în explozie, dar şi pentru civilii afectaţi de incident.
Duminică, două explozii au avut loc într-un club de la Sighetu Marmaţiei, 17 persoane fiind rănite, printre care doi lucrători ISU şi trei poliţişti. AGERPRES/(AS - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cei patru răniţi de la Sighet aduşi la Spitalul Floreasca au arsuri pe 40 - 70% din suprafaţa corpului Cei patru răniţi în a doua deflagraţie produsă la Sighetu Marmaţiei, care au ajuns duminică la Spitalul Floreasca, au arsuri pe suprafaţa corpului între 40 şi 70% şi se află la Terapie Intensivă.
Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului...
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Explozie Valea Cascadelor/ MS: Starea bărbatului operat la Spitalul Floreasca - gravă; prognosticul e rezervat Starea bărbatului în vârstă de 50 de ani, rănit în explozia de duminică de la târgul de vechituri din Valea Cascadelor, care se află internat la Spitalul Floreasca, este gravă, iar prognosticul rezervat, informează Ministerul Sănătăţii.
Cinci dintre victimele celei de-a doua explozii de la Sighet vor fi aduse la Spitalul Floreasca Cinci dintre victimele celei de-a doua explozii produse la Sighetu Marmaţiei vor ajunge duminică la Spitalul Floreasca din Capitală pentru îngrijiri medicale.