Cele mai citite
 


Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, locotenent Mădălina Epure, incendiul a fost sesizat în sala de mese, încăperea în care se aflau mai mulţi pacienţi fiind invadată de fum.
La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă şi cinci ambulanţe, dintre care două de tip SMURD. Zece persoane care au fost intoxicate cu fum au avut nevoie de îngrijiri medicale, patru dintre ele fiind într-o stare mai gravă.
Toţi cei 137 de pacienţi aflaţi în clădirea în care a izbucnit incendiul au fost evacuaţi, ei fiind mutaţi provizoriu într-un alt pavilion al spitalului, potrivit ofiţerului de presă al ISU Argeş. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Argeş: Trei cadre medicale şi opt pacienţi intoxicaţi cu fum în incendiul de la spitalul de psihiatrie din Vedea Trei cadre medicale şi opt pacienţi au suferit intoxicaţii cu fum în timpul incendiului produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, restul persoanelor din clădire fiind evacuate.
Argeş: Bărbat rănit într-un incendiu care a cuprins o casă construită din lemn Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost rănit într-un incendiu care a cuprins, marţi, o casă de lemn din comuna argeşeană Stoeneşti.
Argeş: O persoană rămâne internată dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea O singură persoană dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea va rămâne în continuare sub supraveghere medicală, a anunţat miercuri directorul unităţii sanitare, Marian Iacob.
Argeş: Pagube însemnate în urma unui incendiu produs la o fabrică de mobilă O fabrică de mobilă din comuna argeşeană Valea Mare Pravăţ a fost parţial distrusă de un incendiu izbucnit în noaptea de miercuri spre joi, pagubele fiind estimate la peste 100.000 de euro.
Alba: Noi autospeciale şi ambulanţe SMURD, în valoare de peste 3,3 milioane de lei, în dotarea ISU Patru autospeciale pentru lucru cu apă şi spumă, cu posibilităţi de intervenţie în zone greu accesibile şi la fond forestier, şi trei ambulanţe SMURD, de tip B2, în valoare totală fiind de peste 3,3 milioane de lei, vor intra în acest an în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Unirea'...