Cele mai citite
 


Bihor: Asociaţia Firmelor Bihorene a deszăpezit satul Stupina, din Vrancea
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asociaţia Firmelor Bihorene a deszăpezit satul Stupina din judeţul Vrancea, aflat sub nămeţi de zece zile, au distribuit alimente de primă necesitate oamenilor şi au oferit asistenţă medicală sătenilor din zona sinistrată.
Potrivit comunicatului remis marţi de asociaţie, scopul campaniei de solidaritate socială 'Firmele bihorene ajută sinistraţii' a fost de a ajuta punctual una din multele comune înzăpezite, izolate, fără posibilitatea de a avea acces la alimente de primă necesitate şi asistenţă medicală.
'Am ales, în urma discuţiei cu autorităţile judeţene din Vrancea, comuna Măicăneşti care a fost lovită puternic de viscole în acestă perioadă', se arată în comunicatul trimis. Primul care a reacţionat la apelul asociaţiei de a organiza o campanie umanitară a fost Marcel Bărbuţ, administratorul Adeplast SA, care a donat 5.000 de lei. Alţi membri ai AFB şi-au manifestat disponibilitatea de a participa financiar pentru a trimite în timp util alimente şi apă românilor care au rămas de mai multe zile fără hrană şi medicamente. Două autoutilitare, de 3,5 tone fiecare, încărcate au plecat spre satul Stupina, comuna Măicăneşti, împreună cu 40 de voluntari, medici, asistente, ambulanţieri, pompieri şi agenţi de securitate.
Astfel, în weekend, echipele de acţiune au reuşit să deszăpezească, pentru prima dată în ultimele două săptămâni, drumul de acces spre satul Stupina din comuna Măicăneşti. Echipajele medicale care s-au alăturat convoiului umanitar au oferit asistenţă sinistraţilor, aceştia primind de la donatori şi 1.000 de pachete cu alimente.
Campania a fost posibilă datorită donaţiilor făcute de peste 40 de firme private bihorene, dar şi de mai multe persoane fizice, care au donat bani, încălţăminte şi alimente, valoarea totală a sponsorizărilor fiind de aproximativ 18.500 de euro, se mai arată în comunicat.
Firmele care au sprijinit campania sunt Axis Corporate Security SRL, Reropam SRL, Adeplast SA, Leonardo SRL,G.I.F. România SRL, Zahărul Oradea SA, Bihore SRL, Colegiul Mediatorilor Bucureşti, Camera Notarilor Publici Oradea, Pelican Impex SRL, Oliver's International Trade SRL, Roma Gent Consulting Broker de asigurare, Benvenuti SRL, Protgard Oradea SRL, Tamira Pan SRL, CMC Grup Broker de asigurare SRL, Dan Popovici, Laguna Aqua SRL, Nexia Consulting, Lampart Trade SRL, Dormar Com Prest SRL, Domaro Com SRL, Panificaţie Tomis SRL, Sorin Popa, Horia Stanciu -UAMT Oradea.AGERPRES/(AS-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Asistenţa medicală de urgenţă, sub o singură comandă în Oradea Asistenţa medicală de urgenţă în Oradea va funcţiona unitar, sub o singură comandă, prin comasarea celor două mari structuri din municipiu care funcţionează la Spitalul Municipal şi la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi primarul Ilie Bolojan.
Alimente, haine şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost din zona Gării de Nord Peste 200 de persoane fără adăpost din zona Gării de Nord vor primi joi alimente, haine şi asistenţă medicală în cadrul proiectului "O şansă caldă", organizat de Asociaţia Şansa Ta, în parteneriat cu "La Cantine de Nicolai", Asociaţia Studenţească Amicus şi Şcoala "Mihai Ionescu" din Bucureşti.
Campanie umanitară itinerantă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Programul de asistenţă medicală stomatologică gratuită pentru copiii din centrele de asistenţă socială "Overland for smile - Zâmbet de copil" a fost lansat, joi.
Botoşani: Medici americani, implicaţi într-o campanie umanitară la Dorohoi O delegaţie de medici americani, membri ai Fundaţiei Medical Mission, s-a aflat, în această săptămână, la Botoşani, într-o acţiune umanitară în cadrul căreia a asigurat asistenţă medicală şi tratament unor pacienţi care provin din familii sărace.
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Apă şi asistenţă medicală, asigurate pentru locuitorii sectorului 2 pe perioada caniculei Primăria Sectorului 2 a înfiinţat puncte în care se va distribui apă rece către cetăţeni, semnalate corespunzător şi dotate cu aparate de aer condiţionat, având în vedere temperaturile ridicate care se înregistrează în Capitală.