Cele mai citite
 


Bihor: Cel mai mare spital din judeţ are un nou manager general
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Managerul interimar al celui mai mare spital din judeţ, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, dr. Gheorghe Carp, a susţinut cu succes proba de prezentare a proiectului de management, aceasta fiind ultima etapă a concursului pentru ocuparea funcţiei de manager la Spitalul Judeţean, a anunţat marţi Primăria Oradea, prin Biroul de presă.
Comisia de examinare prezidată de conferenţiarul universitar dr. Ovidiu Burtă a notat cu 9,5 această probă. La testul-grilă, susţinut pe 14 februarie, managerul interimar a obţinut nota 9,6. Cu o medie generală de 9,55, Gheorghe Carp este câştigător al acestui concurs.
Deşi a fost singurul candidat, urmează o perioadă în care se pot face contestaţii (până pe 27 februarie), după care interimatul se va încheia, medicul Gheorghe Carp urmând să ocupe funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.
'Obiectivele principale ale programului de management sunt eficientizarea activităţii spitalului, atât din punct de vedere medical, cât şi din punct de vedere financiar", a declarat marţi managerul Gheorghe Carp.
Fostul viceprimar al municipiului Oradea, dr. Gheorghe Carp, promotorul reformei sanitare în municipiu, a renunţat la această funcţie odată cu numirea sa de către primarul Ilie Bolojan, pe 6 ianuarie, ca manager interimar al Spitalului Judeţean, când a expirat mandatul provizoriu al lui Gavrilă Grebenişan.AGERPRES/(AS - Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Medicina de urgenţă comercială este o greşeală, spune managerul Spitalului judeţean Noul manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Judeţean de la Oradea, dr. Gheorghe Carp, a declarat marţi că ar fi o greşeală să se transforme medicina de urgenţă în comerţ, subliniind că preschimbarea spitalelor în fundaţii sau societăţi comerciale oferă şi avantaje şi dezavantaje.
Bihor: Heliport la Spitalul de Urgenţă din Oradea, primul din ţară dacă va fi construit în terasă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea a obţinut finanţare de la compania Rompetrol pentru un proiect prin care intenţionează să construiască un heliport pentru Unitatea de Primiri Urgenţe, în valoare de 90.000 de lei, a declarat joi managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp.
Bihor: Heliport inaugurat la Spitalul Judeţean din Oradea Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea a inaugurat, sâmbătă, un heliport construit pe clădirea unităţii medicale.
Bihor: Un viceprimar al municipiului Oradea şi-a dat demisia pentru a conduce Spitalul Judeţean Viceprimarul municipiului Oradea dr.Gheorghe Carp a demisionat vineri din funcţie după ce a fost numit, de către primarul Ilie Bolojan, manager interimar la Spitalul Clinic Judeţean din Oradea.
Bihor: Două decenii de activitate SMURD în judeţ, sărbătorite timp de o săptămână Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bihor va marca, în data de 12 octombrie 2013, împlinirea a 20 de ani de la prima intervenţie a unui echipaj SMURD în judeţul Bihor.
Bihor: Raed Arafat a inaugurat primul aparat RMN al Spitalului Judeţean Secretarul de stat dr. Raed Arafat a inaugurat vineri trei investiţii majore făcute la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, constând în achiziţia unui aparat RMN performant, cu investiţie de la Ministerul Sănătăţii de un milion de euro, a unui aparat Roentgen pentru urgenţe, finanţat de Primăria...