Cele mai citite
 


Prahova: S-a redeschis secţia de boli interne a spitalului din Azuga
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 21 feb /Agerpres/- Secţia de boli interne a spitalului aflat în staţiunea prahoveană Azuga a fost redeschisă, aceasta dispunând de 12 paturi şi dotări moderne.
Secţia a fost înfiinţată cu ajutorul primăriei Buşteni şi al Consiliului Local, în condiţiile în care oraşul Buşteni nu mai dispune de spital.
'Secţia a fost înfiinţată încă de anul trecut, după ce spitalul nostru a fost desfiinţat, iar investiţia s-a ridicat la 500.000 de lei. Ulterior, spitalul de la Azuga a fost declarat de monospecialitate, iar secţia a fost închisă, însă acum, prin sprijinul Ministerului Sănătăţii şi al Casei Judeţene de Sănătate Publică, am reuşit să redeschidem acest compartiment pentru cetăţenii din Buşteni', a declarat, pentru AGERPRES, primarul de la Buşteni, Emanoil Savin.
De asemenea, edilul a precizat că intenţionează ca, printr-un parteneriat public-privat, să deschidă o unitate spitalicească în oraş, aşteptând un investitor în acest sens.
'Existenţa acestui compartiment este extrem de necesară. De aceea, doresc să transmit un mesaj către Consiliul Local Azuga, acela de a realiza rapid o asociere între cele două administraţii, respectiv Buşteni şi Azuga. Din câte am observat, există o mare deschidere a domnului primar Adrian Purcaru faţă de ideea de asociere. Mulţumesc Primăriei Buşteni, în special domnului primar Emanoil Savin, pentru susţinere şi le transmitem locuitorilor oraşului Buşteni că vom oferi soluţii medicale totale fiecărei persoane care va apela la serviciile noastre', a declarat, potrivit unui comunicatul de presă al primăriei Buşteni, managerul Spitalului de Ortopedie şi Traumatologie, Lidia Râşnoveanu. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Activitatea într-o clădire a SJU Ploieşti va fi suspendată în urma anchetei Ministerului Sănătăţii Activitatea într-o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti în care funcţionează trei secţii va fi suspendată în urma anchetei pe care Ministerul Sănătăţii a desfăşurat-o la cea mai mare unitate sanitară din judeţ.
Prahova: Dotări performante pentru secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti Zece paturi speciale au fost achiziţionate din fonduri ale Consiliului Judeţean (CJ) Prahova pentru secţia Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti (SJUP), acestea fiind necesare în cazul bolnavilor cu politraumă şi al celor aflaţi în stare critică.
Prahova: Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a dispus, marţi, demararea unei anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în urma unor declaraţii ale unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă.
Preşedintele CJ Prahova: Suntem dispuşi să dăm spitalele înapoi la MS dacă nu se descentralizează bugetul Ploieşti, 17 ian/ Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Mircea Cosma, a declarat, joi, că, este dispus să dea înapoi Ministerului Sănătăţii cele trei mari spitale pe care le are în subordine, dacă nu se descentralizează activitatea şi în sens bugetar.
Prahova: Spitalul de la Urlaţi, închis anul trecut prin decizie a Guvernului, va fi redeschis oficial Ploieşti, 1 oct /Agerpres/- Fostul Centru de Sănătate din oraşul prahovean Urlaţi, închis la data de 1 aprilie a anului trecut prin decizie a Guvernului în cadrul procesului de restructurare a sistemului sanitar, va fi redeschis oficial, luni, aici urmând să funcţioneze trei secţii cu un număr de aproximativ...
Prahova: Peste 3,1 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii pentru trei spitale din judeţ Ministerul Sănătăţii a alocat, printr-un ordin de ministru, suma de peste 3,1 milioane de lei pentru trei unităţi sanitare din judeţul Prahova, banii fiind destinaţi achiziţionării de aparatură medicală, dar şi alte dotări.