Cele mai citite
 


Starea celor patru răniţi de la Sighetu Marmaţiei este staţionară
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea celor patru răniţi în exploziile de la Sighetu Marmaţiei, aflaţi la Spitalul Floreasca, este staţionară, a declarat marţi prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul spitalului.
'Se urmează schema terapeutică şi există şi sânge pentru aceştia', a precizat prof.dr Lascăr, adăugând că reprezentanţii MAI şi ai Jandarmeriei au dorit să doneze sânge.
În cursul zilei de marţi tânăra care are mai puţine arsuri va fi transferată şi i se vor aplica tratamente speciale care să ajute la epitelizarea pielei. Apoi se vor decide următorii paşi în abordarea cazurilor, a mai spus prof. dr. Lascăr.
Cele două explozii produse duminică la clubul din Sighetu Marmaţiei s-au soldat cu 17 victime care au fost spitalizate - 15 la Bucureşti, la Spitalul de Arşi şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unul la Sighetu Marmaţiei şi unul la Baia Mare. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Incendiu Colectiv/ Dr. Ioan Lascăr: În cazul pacientului internat la Floreasca, prognosticul rămâne rezervat Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a declarat miercuri pentru AGERPRES că prognosticul în cazul pacientului rănit în clubul Colectiv, care este încă internat în unitatea medicală, rămâne rezervat.