Cele mai citite
 


Starea victimelor exploziei de la Sighetul Marmaţiei este stabilă
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea celor 11 victime ale exploziei de la Sighetul Marmaţiei internate la Spitalul de Arşi din Capitală este stabilă, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al unităţii, dr. Cristian Ciontu.
''Trei dintre victime sunt la Terapie Intensivă, una este în stare foarte gravă cu şanse mici de supravieţuire, iar alte opt sunt pe secţia de Chirurgie pentru arşi, starea lor fiind stabilă'', a precizat dr. Ciontu.
El a adăugat că unul dintre pacienţii de pe secţie va fi operat.
Un număr de 17 persoane au fost rănite în noaptea de sâmbătă spre duminică, în două explozii care s-au produs într-un club din Sighetu Marmaţiei. Victimele au fost spitalizate la Bucureşti, la Spitalul de Arşi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Sighetu Marmaţiei şi la Baia Mare. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unităţi de terapie intensivă arşi grav înfiinţate în spitalele de urgenţă mari - proiect ministerul Sănătăţii (MS) vrea să înfiinţeze "unităţi de terapie intensivă arşi grav" cu cel mult zece paturi în spitalele mari de urgenţă, în care angajaţii vor primi un spor de muncă de 100%, noile structuri urmând să se ocupe de astfel de cazuri în timp real şi în regim de maximă urgenţă.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...
Andrei Tinu se află la Terapie Intensivă Andrei Tinu, fiul regretatului om de presă Dumitru Tinu, a fost operat şi se află în prezent la Secţia de Terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca şi este stabil, a declarat, luni, pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Opriţa (Floreasca): Gabriel Cotabiţă necesită măsuri de protezare respiratorie Cântăreţul Gabriel Cotabiţă se află internat la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca şi necesită măsuri de protezare respiratorie, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.
Ministerul Sănătăţii reabilitează secţiile de terapie intensivă din 41 de spitale Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a aprobat, printr-un ordin, programul pentru reabilitarea secţiilor de anestezie şi terapie intensivă din 41 de spitale publice aflate, atât în reţeaua Ministerului Sănătăţii, cât şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale.