Cele mai citite
 


Timiş: Reţete medicale pentru decedaţi
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a descoperit peste 100 de reţete medicale eliberate după decesul beneficiarului şi a declanşat procedura de recuperare a prejudiciului de aproape 263.000 de lei.
'Controlul efectuat la furnizorii de medicamente cu şi fără contribuţie personală şi verificările lunare a raportărilor lunare a dus la identificarea unui număr de 101 reţete medicale eliberate după data de deces a beneficiarului. În urma acestor constatări, CJAS Timiş a luat măsurile impuse în conformitate cu legile în vigoare', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Oana Răchitan, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
În cursul acestei luni, cei 262.145,51 lei, care reprezintă contravaloarea reţetelor ilegal eliberate, la care se adaugă majorările aferente, vor fi reţinuţi din valoarea facturilor decontate de către Casa de Sănătate furnizorilor de servicii farmaceutice vizaţi.
Controalele CJAS Timiş vor continua la furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu care se află în relaţie contractuală. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate a finalizat procesul de contractare cu furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a finalizat procesul de contractare pe anul în curs cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale din judeţ.
Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.
Timiş: Casa Judeţeană de Sănătate încheie anul fără datorii către furnizorii de servicii Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş a încheiat decontarea facturilor către furnizorii de servicii farmaceutice cu care se află în relaţie contractuală, în valoare de peste 26.000.000 de lei, sumă care reprezintă contravaloarea reţetelor compensate şi gratuite eliberate de farmacii în primele...
Timiş: Farmaciile încep să dea faliment Farmaciile din Timiş încep să dea faliment sau să fie înghiţite de alte lanţuri farmaceutice, după ce prin Hotărârea de Guvern 1088/2009 s-a decis ca farmaciile să-şi recupereze banii în termen de trei luni pentru reţetele gratuite şi compensate onorate, respectiv după 120 de zile pentru reţetele eliberate...
Timiş: CJAS a desfiinţat listele de aşteptare pentru asiguraţii care vor dispozitive medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a desfiinţat listele de aşteptare cu pacienţii care au nevoie de dispozitive medicale, întrucât s-au rezolvat toate problemele, iar situaţia a ajuns la zi.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.