Cele mai citite
 


Un bărbat în vârstă de 40 de ani, victimă a unei explozii, a ajuns la Spitalul de Arşi
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 40 de ani a fost victima unui explozii care a avut loc la Căminul de nefamilişti din curtea Liceului Mircea Eliade din Capitală.
Pacientul a fost dus la Spitalul de Chirugie Plastică şi Reparatorie cu arsuri foarte grave, pe o suprafaţă de 70% - 80% din corp, a declarat pentru AGERPRES dr. Manuela Guran de la SMURD.
Potrivit acesteia pacientul va fi evaluat şi se va decide conduita terapeutică.
Oficiali ai Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti au declarat pentru AGERPRES că locaţia este în subordinea Consiliului Local al Primăriei Sector 6 şi că în cămin locuiau fără aprobare câteva familii. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Un copil de 12 ani a ajuns la Spitalul de Arşi Bucureşti cu arsuri pe faţă şi pe picior Un copil în vârstă de 12 ani din localitatea gorjeană Aninoasa a fost transportat, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, după ce a suferit arsuri pe faţă şi pe picior, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, George Neagoe.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Olt: Un octogenar care a suferit arsuri grave a fost transportat la Spitalul de Arşi din Capitală Un bărbat în vârstă de 89 de ani, din comuna Perieţi, care a suferit arsuri grave în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa vineri după-amiaza, a fost transportat cu elicopterul la spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt...
Sălaj: Bărbat cu arsuri grave după o explozie la o vulcanizare Un bărbat a suferit arsuri grave, pe aproape 50% din suprafaţa corpului, ca urmare a unei explozii ce a avut loc, marţi, la o vulcanizare din localitatea Gâlgău, victima fiind preluată de SMURD şi mai apoi trasferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău, internate la Spitalul de Arşi din Capitală Cele trei femei cu arsuri grave în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă la Chişinău au fost aduse duminică la Bucureşti cu o aeronavă militară, fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.
Satu Mare: Pacient cu arsuri grave transportat la Bucureşti Un pacient de 81 de ani din judeţul Satu Mare care suferise arsuri grave într-un incendiu a fost transportat de urgenţă, joi, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.