Cele mai citite
 


UPDATE Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum
miercuri, 22 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Cele zece persoane intoxicate, dintre care patru erau într-o stare mai gravă, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Toţi cei 137 de pacienţi aflaţi în clădirea în care a izbucnit incendiul au fost evacuaţi, ei fiind mutaţi provizoriu într-un alt pavilion al spitalului, conform aceleiaşi surse.
Incendiul a fost observat într-o sală de mese, încăperea în care se aflau mai mulţi pacienţi fiind invadată de fum. La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră.
Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului. Din primele cercetări a reieşit că focul a izbucnit într-o încăpere de lângă sala de mese, cel mai probabil de la un cablu electric defect. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Argeş: Trei cadre medicale şi opt pacienţi intoxicaţi cu fum în incendiul de la spitalul de psihiatrie din Vedea Trei cadre medicale şi opt pacienţi au suferit intoxicaţii cu fum în timpul incendiului produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, restul persoanelor din clădire fiind evacuate.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.
Argeş: O persoană rămâne internată dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea O singură persoană dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea va rămâne în continuare sub supraveghere medicală, a anunţat miercuri directorul unităţii sanitare, Marian Iacob.
Argeş: Anchetă pentru ucidere din culpă în cazul unui bebeluş mort în indendiu Poliţiştii din Argeş au întocmit, duminică, un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, în cazul unui incendiu în care şi-a pierdut viaţa un copil în vârstă de trei luni.
Argeş: Bărbat rănit într-un incendiu care a cuprins o casă construită din lemn Un bărbat în vârstă de 62 de ani a fost rănit într-un incendiu care a cuprins, marţi, o casă de lemn din comuna argeşeană Stoeneşti.