Cele mai citite
 


Argeş: Trei cadre medicale şi opt pacienţi intoxicaţi cu fum în incendiul de la spitalul de psihiatrie din Vedea
joi, 23 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei cadre medicale şi opt pacienţi au suferit intoxicaţii cu fum în timpul incendiului produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, restul persoanelor din clădire fiind evacuate.
"Incendiul s-a manifestat într-o încăpere de lângă sala de mese, fiind degajat foarte mult fum. S-a impus evacuarea tuturor celor 137 de persoane din spital, 11 dintre acestea, opt pacienţi şi trei membri ai personalului medical, fiind intoxicate cu fum şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti", a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure.
Celelalte persoane evacuate au fost transportate la un alt pavilion al spitalului din Vedea, amplasat la o distanţă de 600 de metri de clădirea în care s-a produs incendiul.
"Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este de natură electrică, fiind afectate elementele combustibile a două frigidere, o uşă de termopan, trei ferestre de termopan şi zugrăveala de pe pereţi", a precizat Mădălina Epure.
La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, precum şi patru autospeciale SMURD şi şapte ambulanţe. De asemenea, evacuarea pacienţilor s-a realizat cu ajutorul poliţiştilor şi jandarmilor. AGERPRES/(AS - George Onea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: O persoană rămâne internată dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul de la Spitalul de Psihiatrie din Vedea O singură persoană dintre cele 14 intoxicate cu fum în incendiul produs marţi seară la Spitalul de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea va rămâne în continuare sub supraveghere medicală, a anunţat miercuri directorul unităţii sanitare, Marian Iacob.
UPDATE Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Argeş: Incendiu la un spital de psihiatrie, mai mulţi pacienţi intoxicaţi cu fum Mai mulţi pacienţi au fost intoxicaţi cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie "Sfânta Maria" din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.
Argeş: Şase pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu gripă sezonieră au murit Şase dintre cei şapte pacienţi internaţi în ultimele două săptămâni la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti cu simptome de gripă sezonieră au murit, au anunţat miercuri reprezentanţii unităţii medicale.
Argeş: Şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, în urma întreruperii alimentării cu apă în Câmpulung Întreruperea alimentării cu apă a municipiului Câmpulung Muscel şi a localităţilor limitrofe, care afectează aproape 50.000 de consumatori, a fost analizată vineri într-o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Argeş, convocată de prefectul Mihail Oprescu.
Argeş: Anchetă în cazul unei femei care a murit în curtea unui spital din Piteşti O femeie a murit, joi, în curtea Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii decesului.