Cele mai citite
 


Cu câţi ani întinereşte un lifting?
joi, 23 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Într-un studiu canadian s-a încercat pentru prima oară evaluarea întineririi de care beneficiază pacienţii după o operaţie estetică. Studenţi la medicină au fost invitaţi să ghicească vârsta a 54 de femei şi şase bărbaţi în fotografii făcute înainte şi după intervenţiile de chirurgie estetică, scrie 7sur7.be.
Pacienţii făcuseră liftinguri ale feţei, intervenţii la pleoape, la gât şi frunte. Înainte de operaţii, ei au fost consideraţi în medie cu 1,7 ani mai tineri şi, după operaţiile de chirurgie estetică, cu 8,9 ani.

'Este bine să avem o măsură obiectivă', arată autorul studiului, Nitin Chauhan în Time. 'Nu se fac minuni. Vin însă pacienţi de 60 de ani care vor să arate de 40', adaugă el. Studiul demonstrează că, cu cât pacienţii fac mai multe operaţii, cu atât par mai tineri. Rezultatele depind însă de talentul chirurgului. În cadrul cercetării, toţi cei 54 + 6 au fost pacienţii dr Peter Anderson (Toronto). Potrivit Globe and Mail, întinerirea cu opt ani costă în jur de 28.000 de dolari.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Operaţii estetice necesare pentru sănătate Dr. Sorin Nae, medic primar chirurgie plastică şi estetică, prezintă câteva cazuri în care intervenţiile chirurgicale estetice pot rezolva o afecţiune care este sau ar duce pe viitor la probleme de sănătate.
O operaţie estetică pentru bărbaţi la fiecare două minute în Brazilia Altădată tabu pentru bărbaţii din Brazilia, chirurgia plastică a progresat treptat, actualmente la fiecare două minute un bărbat suferind o intervenţie chirurgicală din raţiuni estetice, a indicat Societatea Braziliană de Chirurgie Plastică (SBCP), informează agenţia France Presse.
Operatiile estetice influenteaza in mod pozitiv perceptia sinelui S-a dovedit stiintific: operatiile estetice ofera o stare psihica pozitiva, incredere mai mare si o stare de bine pertotal.
Chirurigia estetica – un secret bine pastrat al barbatilor din intreaga lume Se spune despre femei ca sunt parte a sexului frumos. Corect. Aceasta fraza este adevarata, dar putin depasita in lumea de astazi cand evolutiile in domeniul medical au ajuns la performante unice.
Ioan Lascăr: Lista de aşteptare pentru intervenţii de chirurgie estetică în anii 80 se întindea pe o perioadă destul de lungă Profesorul doctor Ioan Lascăr a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă la Sinaia, că intervenţiile de chirurgie estetică nu au apărut după anii '90, ci listele de aşteptare pentru astfel de intervenţii se întindeau 'pe o durată destul de lungă' chiar la nivelul anilor '80.
Blefaroplastia solutia pentru un chip cu cinci ani mai tanar - Adio riduri, cearcane sau pleoape lasate! Ochii pot fi cei mai puternici aliati ai frumusetii feminine sau ne pot trada cand ne e lumea mai draga. Ochii nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarata reflectie a felului in care aratam si ne simtim.