Cele mai citite
 


Dolj: Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie 'Poiana Mare' a murit în condiţii suspecte
miercuri, 30 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Minte sanatoasa
 

Un bărbat de 42 ani, cu probleme de sănătate, care se afla internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din comuna doljeană Poiana Mare, a decedat, luni seară, în condiţii suspecte după ce s-ar fi intoxicat cu otravă pentru şobolani.

După primele cercetări, se pare că bărbatul de 42 de ani, care suferea de schizofrenie, ar fi înghiţit otravă care fusese împrăştiată în curtea spitalului pentru combaterea rozătoarelor.
Medicul primar psihiatru Viorica Călina, din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie din Poiana Mare, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că pacientul a murit luni seară în condiţii suspecte, iar decesul a survenit extrem de rapid după ce pacientului i s-a făcut rău.

'Moartea pacientului a fost extrem de rapidă din momentul în care au apărut simptomele. Se pare că ar fi vorba de o intoxicaţie cu substanţe toxice care se folosesc în agricultură. Pacientul a fost transportat de urgenţă la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Municipal Calafat unde a fost resuscitat, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa'', a declarat medicul psihiatru.

Potrivit sursei citate, la Spitalul din Poiana Mare, poliţiştii şi procurorii au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a murit bărbatul de 42 de ani.
Biroul de presă al IPJ Dolj a informat că poliţiştii au fost sesizaţi de către medicii Spitalului Municipal Calafat, iar anchetatorii aşteaptă rezultatul necropsiei.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dolj: Grevă de avertisment la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare Angajaţii Spitalului de Psihiatrie de la Poiana Mare, judeţul Dolj, au declanşat miercuri o grevă de avertisment de două ore în semn de protest faţă de neacordarea tichetelor de masă şi de faptul că salarizarea personalului nu se face în condiţiile legii.
Liderul opoziţiei kârgâze crede că a fost otrăvit Bişkek, 6 aug /Agerpres/ - Principalul opozant al preşedintelui kârgâz Kurmanbek Bakiev în alegerile din iulie crede că a fost otrăvit şi va părăsi ţara pentru a urma un tratament, informează joi Associated Press.
Brăila: Copii internaţi în urma unei intoxicaţii cu ierbicid Un număr de 35 de copii dintr-o şcoală din comuna brăileană Cireşu au fost internaţi vineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu intoxicaţie, provocată cel mai probabil de la un ierbicid.
Iuşcenko a fost otrăvit din întâmplare şi nu cu premeditare (Comisia de anchetă a parlamentului ucrainean) Kiev, 9 iul /Agerpres/ - O comisie provizorie de anchetă a parlamentului ucrainean mandatată cu investigarea circumstanţelor otrăvirii lui Viktor Iuşcenko în timpul campaniei prezidenţiale din 2004 nu a descoperit probe ale unui act criminal împotriva actualului preşedinte al Ucrainei, pe atunci candidatul...
Congres de psihiatrie: În şcolile din România nu se face o informare asupra bolilor mintale ale copiilor şi adolescenţilor În şcolile din România nu se face o informare sistematică asupra bolilor mintale ale copiilor şi adolescenţilor, dar există mai multe iniţiative, a declarat medicul primar de psihiatria copilului şi adolescentului Raluca Grozăvescu, cu ocazia celui de-al III-lea Congres de Psihiatrie a Copilului şi ...
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.