Cele mai citite
 


Suceava: Deficit de peste 100 de milioane de lei la CJAS, în 2011
joi, 23 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a înregistrat, în anul 2011, un deficit bugetar de 101 milioane de lei, a declarat presei, miercuri, directorul CJAS Suceava, Cristian Bleorţu.
Potrivit acestuia, CJAS Suceava a înregistrat în cursul anului trecut venituri în valoare de 191 de milioane de lei, în timp ce a făcut plăţi în sumă totală de 292 de milioane de lei.
Bleorţu a precizat că, pentru recuperarea debitelor, serviciile de specialitate ale CJAS Suceava au întocmit 6.140 de somaţii şi titluri executorii, în valoare totală de 9,3 milioane de lei, dar suma încasată în urma executărilor silite s-a ridicat la doar aproximativ un milion de lei.
Directorul CJAS Suceava a subliniat că, la sfârşitul anului trecut, datoriile sucevenilor la fondul naţional de sănătate se cifrau la 37 de milioane de lei.AGERPRES/(A - Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: PSD acuză managementul defectuos de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava reprezintă 'un model de rele practici' la nivel naţional, în condiţiile în care a înregistrat, potrivit Curţii de Conturi, un deficit de 2,6 milioane de lei anul trecut, a acuzat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul judeţean al PSD Suceava...
Suceava: Medicii de familie au de returnat CJAS aproape 400.000 lei pentru servicii neconforme Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a dispus, în urma controalelor efectuate anul trecut, recuperarea a aproximativ 600.000 lei de la furnizorii de servicii medicale, ponderea cea mai mare înregistrându-se în cazul medicilor de familie, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al ...
Suceava: Casa de Asigurări de Sănătate încheie contracte doar cu 55 medici stomatologi dintr-un total de 383 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava va încheia, de la 1 iulie, contracte cu 55 medici stomatologi din judeţ, dintre care 22 în mediul urban şi 33 în mediul rural, a declarat joi directorul instituţiei, Adela Băişanu.
Suceava: Servicii medicale în străinătate de peste 7,5 milioane lei decontate în 2015 de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a decontat, în cursul anului trecut, peste 7,2 milioane lei pentru servicii medicale oferite asiguraţilor în state ale Uniunii Europene, a declarat joi, într-o confeinţă de presă, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Suceava: CJAS a semnat acte adiţionale la contractele cu furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava a încheiat pentru luna aprilie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale cu furnizorii care se aflau în contract cu instituţia, în baza adresei CNAS ce are în vedere prevederile Contractului...
CJAS Suceava are restanţe mai vechi de un an la medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Suceava are restanţe la plata facturilor la medicamente vechi de peste un an, a declarat presei, vineri, directorul instituţiei, Adela Băişanu.