Cele mai citite
 


GCI - Profettiile despre 2012 - Furtunile Solare - Sănătatea si Evoluția Spirituală
joi, 23 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Video, KI-OM-LOGIA, Munca fara stres, Tehnica Radianta, Antiimbatrinire, Boli cardiovasculare, Cancer, Diabet, Interventii chirurgicale
 

Precizările și Recomandările Institutului de Cercetări pentru Matematica Inimii din SUA, privind Efectele Furtunilor Solare din Ciclul 24 pe anii 2012-2013, primite pe 22 Februare 2012, prin eMailul trimis nouă de catre Portalul The Global Coeherence Initiative - Iniţiativa Coerenţei Globale este un Proiect Co-Creeator - bazat pe argumente științifice - pentru a uniîtr-o Gijă și Focalizare pe INIMĂ, pentru a facilita schimbarea in constiinta globala de la  instabilitate şi discordie la echilibru, cooperare şi pace durabilă.

 Mesajul primit de la Inițiativa Coerenței Globale:

 

Activitatea solara in anul 2012

 


Vă mulţumim pentru participarea la Iniţiativa Coerenţei Globale şi de a ajuta la creşterea coerenţei, păcii şi armoniei pe planeta noastră.

Tocmai am intrat în mult așteptatul an 2012. Deşi există multe profeţii din culturi diferite cu privire la 2012, cel care a primit cea mai mare atenţie este data de încheiere a calendarului Mayas la 21 decembrie 2012. Cei mai multi cercetători profesionali Maya (Webster, 2007, MacDonald, 2007) văd această dată ca punctul culminant al unui lung ciclu şi începutul unuia nou. Ei sunt de acord că orice afirmaţie de o apocalipsa este o interpretare eronată a istoriei şi a culturii maya.

Alte profeţii culturale se uita la 2012 ca la un an de tranziţie, care marchează începutul unui timp în care Pământul şi locuitorii săi pot suferi o transformare spirituala. Unii o numesc inceputul unei noi ere de unitate la nivel mondial, când omenirea începe să iasă din starea de război, ca un mijloc de rezolvare a conflictului.

Oricare ar fi 2012 va aduce, ramane de vazut. Oamenii de stiinta la NASA afirmă că 21 decembrie 2012 va fi doar un alt solstitiul de iarna. Privind de pe pământ , Soarele şi Calea Lactee par, să se alinie la fiecare solstitiul de iarna.

Faptul ştiinţific este, că suntem încă în Ciclul Solar 24, care este de aşteptat să vârf în 2013. Anul 2011 sa încheiat cu focuri de artificii "naturale" de la soare, atunci când pata solară 1389 a declanșat o erupție solară de dimensiuni medii - clasa M2-. Activitatea solară a încetinit de la începutul anului 2012, dar apoi s-a reactivat pe 23 ianuarie, atunci când un episod acut mijlocii  de clasă M9 , când era pe punctul declanșării unei mari erupții solare din pata solară 1042 provocănd o primă  o furtună geomagnetică pe Pământ în 24 ianuarie 2012. Apoi, pe 27 ianuarie 2012, un episod acut de clasa furtună solară X2 s-a dezlănţuit. Nota DL:  Vintul Solar generat de această Furtună Solară a ajuns pe pământ în numai 36 ore, față de 72 ore, găsind cimpul Magnetic al Pământului încă în reverberația generată de Furtuna Solară din 24 Ianuarie 2012.

Imaginile pot fi vazute pe site-ul
Spaceweather.

Aşa cum am discutat înainte, în aceste comentarii,
creșterea activității solare poate avea efecte asupra sănătăţii umane şi a comportamentului, care să conducă la creşterea violenţei, omucidere, sinucidere, infarct miocardic, accident vascular cerebral, depresie, oboseala si iritabilitate. Acest totul a fost documentată în literatura de specialitate. Nu numai cexistă cercetări care arată că persoanele fizice sunt afectate, dar, de asemenea și că activitatea solară pare a conduce o creştere în tulburările sociale, revoluţii şi războaie. Acest lucru a fost descoperit de omul de ştiinţă rus Tchijevsky în 1916.


Interesant, în timpul ciclului solar curent 24, tulburări sociale a crescut. Mișcarea Ocupați WS  a început în SUA, iar apoi s-a răspândit în multe ţări din întreaga lume. Neliniştea socială care a rasturnat regimurile din Tunisia, Libia şi Egipt sa întâmplat într-o perioadă de timp relativ scurt.

Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca activitate solară crescută poate avea și  un impact pozitiv asupra oamenilor. Suitbert Ertel, un profesor german, a constatat o creştere a creativităţii umane în artă, ştiinţă şi arhitectura în timpul perioadelor de creştere a energiei solare.

În timp ce un aflux mare de energie solară va continua să ne influenţeze cursul anului 2012, aceasta este alegerea fiecărui individ şi de responsabilitatea de a stabili echilibrul în sine. Apoi, putem alege să ne sincronizăm cu influxul de energie creat de soare şi să o dirijăm pentru creşterea intenţiilor noastre creative pentru un viitor mai bun. Ca membri GCI, putem deveni "constructori de coerenţă", în noi înşine şi pentru beneficiul planetei. Putem actualiza practica noastră a tehnicilor de coerenţă pe site-ul GCI a ne ajuta să crească noastră echilibru, coerenţă şi creativitate. Pentru a cunoaște Tehnica de creștere a Coerenței faceţi clic aici. ( Va trebuii să vă Înregistrați pe Portalul
Iniţiativa Coerenţei Globale și apoi să vă logați pentru a vizualiza.)

Cu cele mai bune urări pentru un an coerent 2012,

Annette Deyhle, Ph.D.

----------------------------
Referinte
David Webster (25 septembrie, 2007). "Utilizările şi abuzuri ale vechii maya" (PDF). Apariţia a Conferinţei lumii moderne, Otzenhausen, Germania: Universitatea de Stat Penn. Adus de 02 februarie 2012.

Jeffrey MacDonald (27 martie, 2007). "Oare calendarul Maya prezice 2012 apocalipsa?". USA Today. Adus de 02 februarie 2012.

"2012: inceputul sfarsitului sau de ce lumea nu se va termina?". NASA. 2009. Adus de 02 februarie 2012.

Vasudha Narayanan (1998). "O" Cartea albă "privind Kalki Bhagavan". Academia Americana de religie. Adus de 02 februarie 2012.

 

Introducere în Tehnica Coerenței:

Fiind coerent aliniat în timp ce radiază compasiune şi creşte concentrarea de îngrijire şi eficienţa. Cu toate acestea, orice grijă reală şi compasiune vă beneficii radia planeta, dacă nu sunteţi în coerenţă totală. Aveţi posibilitatea de îngrijire radia şi compasiune pentru planeta in timp ce mergea pe drum, exercitarea, lucrează în curte, în picioare într-o linie de alimentare sau, în orice moment puteţi să-l stoarce inch Aceasta toate capetele de acuzare şi se adaugă la intenţia de colectiv.

Urmați cei 6 Paşi:

 

1. Respira şi Calmează-te, în orice moduri pe care o alegeţi.

2. Alege ceva ce puteți aprecia - o persoana, un animal de companie, ceva din natura, etc - şi radiați un sentimentul de apreciere pentru ele timp de aproximativ 2 minute.

Acest lucru ajută deschide inima mai mult şi creşte eficienţa dvs. atunci când veţi începe trimiterea de îngrijire a planetei sau la o situaţie în nevoie.

3. Acum evoca sentimente autentice de compasiune si grija pentru planeta.

4. Radiați sentimentele de compasiune şi de îngrijire din inima ta.

Pentru a ajuta la focalizare, unii oameni își imaginează compasiunea şi grija care rezultă din modul în care un val de ocean ce curge spre o plajă. Unele imagina compasiune lor radiază ca un fascicul de lumina. Alţii pur şi simplu radiaza cu ritmul respiraţiei lor. Nu există reguli pentru a face acest acest lucru ușor şi repede. Oamenii sunt diferiți, astfel încât găsiţi ceea vi se se potriveste.

5. Radiază sentimentele reale de compasiune şi de îngrijire a planetei sau la o anumită zonă apropiată.
6. Întîlniți-vă, împreună cu alte persoane, care participă la acest proces de vindecare şi facilitare a păcii.
(Dacă aveţi un emWave ®, folosiţi-l în timp ce practicați aceasta Tehnica de Coerenţă.)


Cât timp ar trebui să faci tehnica?
Aceasta depinde de fiecare. Cei mai multi oameni o fac cel puţin 5 minute pe zi pentru a ajuta la restabilirea Coerenţei lor personale. Ca oamenii să înţeleagă din ce în ce beneficiile Coerenţei pentru expeditor şi destinatar, care creşte de multe ori cu durata timpului de folosire a Tehnicii Coerenței. Uneori, veţi dori să petreacă mai mult timp şi de alte ori mai puţin, în funcţie de cum te simti si funcție de programul dumneavoastră.

Ştiu că compasiune pentru alţii nu este niciodată un timp pierdut. Ea are doar calendarul propriu şi discernământ mai mare în modul în care o trăim fiecare.
-Doc Childre

Soluțiile Radiante pentru Creșterea Coerenței - având ca efecte Protecția la Furtunile Solare și folosirea lor pentru Creșterea Creativității și Performanței - sunt prezentate în pagina web Furtunile Solare, Sănătatea si Suportul Radiant:

Efectul Radiațiilor Cosmice și a Furtunilor Solare asupra Sănătății

 Informații extrase din Studiul:

 

 

Schumann Resonances, a plausible biophysical mechanism for the human health effects of Solar/Geomagnetic Activity

 

 • Variațiile acttivității Solare, a cimpului Geomagnetic al Pământului, concentrațiile de Ioni și Electroni din Ionosferă provoacă:

  • Scăderea producției de Melatonină a Glandei Pineală ( Epifiza ): coordonează ritmurile Somn-Veghe şi cele Sezoniere ale corpului şi este considerată dirijorul Sistemului Endocrin. Glanda Pineala  secretă Melatonina a cărui producţie are loc pe timpul nopţii stimulată de întuneric dar suprimată de  lumină:

   • Ea are un mare potenţial Antioxidant distrugând radicalii liberi din corp care sunt răspunzători de afecţiunile degenerative ( Cancer, Alzheimer, şi Parkinson ).
   • Cea mai importantă calitate a Melatoninei este cea de revitalizare a întregului Sistem Endocrin aşa cum a demonstrat experimental cercetătorul Elveţian Walter Pierpaoli ( transplantând glanda pineală a unui şoarece tânăr la altul bătrân, acesta şi-a recâştigat vitalitatea şi tinereţea pe care apoi le-a  până la moarte care a apărut peste alte 25 procente din durata medie de viaţă, iar când a transplantat glanda pineală a unui şoarece bătrân la unul tânăr, acesta a îmbătrânit rapid ).
   • A fost demonstrată experimental oprirea şi chiar reversarea cancerului, adaptarea mai rapidă la modificarea fusului orar, scăderea colesterolului. Ea mai poate fi folosită în combaterea, tratarea sau prevenirea bolilor cronice ( SIDA, Alzheimer, Parkinson, Astm, Cataractă şi Diabet ).
   • Stimulează Timusul care joacă un rol esenţial în funcţionarea Sistemului Imunologic. Ea joacă un rol opus Cortizonului ( generat de Suprarenale pe timpul Stresului ) şi astfel se explică rezistenţa la situaţiile Stresante ale tinerilor ( unde nivelul acestui hormon este la nivelul optim);
   • Scăderea producţiei de Melatonină ( datorită Stresului acumulat o dată cu vârsta ) semnalizează Sistemului Endocrin să producă mai puţini Hormoni Sexuali, care conduce în timp la atrofia organelor sexuale însoţită de scăderea interesului pentru actul sexual şi a performanţelor pe timpul acestuia (atât la bărbaţi cât şi la femei);
   • Melatonina este probabil singurul antioxidant capabil să pătrundă în fiecare din celulele corpului nostru, prevenind şi reducând distrugerile provocate  de radicalii liberi aduşi în corp prin alimentele cancerigene sau produşi de stres;
   • Când este produsă în cantităţi suficiente ( pe timpul nopţii ) asigură un somn profund şi eficient, iar o producţie slabă provoacă adormirea  greoaie , un somn superficial, agitat sau chiar insomnie;
   • Schimbarea fusului orar sau lucru în schimburi provoacă modificări ale tensiunii arteriale, glicemiei, vitalităţii, stării psihice, sistemului endocrin şi insomnie. Prin folosirea somniferelor se poate induce somnul dar celelalte simptoame rămân neschimbate. Aducerea pe optim a producţiei de Melatonină ( de către glanda Pineală ) va reseta ceasul biologic şi va restaura întreg echilibru fiziologic al corpului călătorilor sau al celor ce lucrează în schimburi; 
 • Alterarea Tensiunii Arteriale si a Pulsului

 • Apariția și evoluția galopantă a Tumorilor Canceroase

 • Apariția și agravarea Afecțiunilor Neurologice, inclusiv Altzheimerul

 • Afectarea Sistemului de Reproducere atât la bărbați cât și la femei

 • Accelerearea Proceselor de Îmbătrânire Prematură

Prevenirea și la nevoie Remisiunea Efectelor negative ale Vremii Spațiale prin:

Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki® 

 

Managementul activ al stresului constă în pregătirea fiecărei persoane pentru a fii capabila ca prin modificarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente să transforme di-stresul în eu-stres.

Pentru diminuarea efectelor stresurilor anterioare și prevenirea aparițiilor a noi efecte dăunătoare provocate de multitudinea de agenți stresori, cu care suntem confruntați în viața cotidiana, este nevoie de folosirea sistematica a celor 4 R:

 

 

- R1 - Radianță Interioară RI (aducerea în toate planurile existentei ființei noastre a unui supliment de vitalitate pentru a o înlocui pe cea consumata de stresurile anterioare). Acesta se realizează prin:

 • Folosirea Zilnică a Instrumentelor  Tehnicii Radiante® ( FZ-TRT® ). În vederea Regenerării Glandei PINEALE - numită și EPIFIZĂ -:

  • Va trebuii să alocăm timp DUBLU la Pozitia Cap 3 Modificat pe timpul Sesiunilor și Directărilor

  • În Zilele cu Furtuni Solare, să aplicăm Mîîinile Expandate pe Cap 3 Modificat minim 10 Minute.ori de câte ori avem puțin timp intre Sesiuni și Directări.

 • Somnul de noapte suficient și cel de după masa de prânz ,iar în Zilele cu Furtuni Solare:

  • Să ne culcăm seara cel mai târziu la orele 22:00

  • Să dublăm timpul alocat SIESTEI - Somnului după masa de prânz - 

 • Meditația și Rugăciunea

 • Respirație

 • Plimbarea în natură de preferat Dimineața, până în orele 09:00 mai ales pe timpul Furtunilor Solare

- R2 - Răspunderea personală pe baza educației continue prin care fiecare persoana își va schimba treptat stilul de viata și atitudinea interioară față de evenimente în vederea reducerii la minim a impactului negativ al agenților stresori.Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® oferă informațiile necesare alături de o metodă simplă și eficientă ( TRT® ), care folosita zilnic ( FZ-TRT® ) va ușura schimbarea stilului de viața şi a atitudinii interioare față de evenimente:

 

 • Meditația și Rugăciunea

 • Respirație

 • Plimbarea în natură de preferat Dimineața, până în orele 09:00 mai ales pe timpul Furtunilor Solare

 • Alternând Activitățile Impuse cu cele Plăcute;

 • Plin de Dragoste, Apreciere, Mulțumire și Fericire;

 • Acumulând Zilnic Cunoaștere Universală;

 • Dedicat Binelui Universal - pentru Noi și pentru Ceilalți;

 • Cu cît mai puține Supărări sau Îngrijorări;

 • Fără Lăcomie, Egoism, Ură sau Gelozie;

 • 10.000 de Pași pe Zi - în total 70.000 Pași pe Săptămînă - de preferat Dimineața, până în orele 09:00 pe timpul Furtunilor Solare, detalii în partea de jos a pagini web KI-OM-LOGIA prezentată în Japonia
 • - R3 - Rețeaua de Suport prin care fiecare dintre noi avem alături, în momentele dificile, membrii familiei, prietenii, colegii de birou sau membri unei anume comunități la care suntem afiliați. Utilizând Tehnica Radiantă® atât local ( prin aplicarea mâinilor activate în cursul TRT ® Gradul 1 ) cât şi distant ( prin Directări folosind setul de simboluri universale învățate în cursul TRT® Gradul 2 ) se pot realiza și întreține rețelele de suport simplu și eficient.
 • Rețeaua de Suport va avea la Bază Piramida Responsabilităților:

  1- Propria Persoană

  2- Familia Noastră

  3- Locul de Muncă

  4- Colegii de Serviciu, Rudele, Prietenii și ceilalți;

 • Reteaua de Suport va fi Realizată și întreținută din timp și în ambele sensuri - Să Ajutăm și să fim Ajutați-

  - Prin realizarea unor Grupe de Suport

  - Prin mobilizarea și a altor persoane ce nu fac parte din Grupa dumneavoastră de Suport pentru probleme deosebite;

 • - R4 - Resursele Naturale care ne permit reintegrarea în cadrul natural prin alimentație, apă şi aer cât mai puțin poluate, alături de folosirea luminii naturale și a plimbărilor prin zone cu cât mai multă vegetație. Prin Folosirea Zilnica a Tehnicii Radiante® asupra alimentelor, apei și mediului ambiant se pot amplifica efectele benefice ale resurselor naturale iar nivelul toxicității ( datorate poluării ) se va diminua:
 • Temperatura:
 • Lumină naturală sau artificială suficientă și de calitate
 • Alimente de calitate și cât mai diversificate
 • Cu Zgomot minim sau înlocuit cu Muzică Ambientală

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
14 Recomandări pentru reducerea Stresului Crizei Financiare Cele 14 Recomadări sunt propuse de fondatorul Institutului de Cercetări pentru Matematica Inimii SUA Doc Childre în materialul Destress Kit for the Changing Time și Soluțiile TRT® - Tehnicii Radiante® - Real Reiki®, integrate acestor recomandări, ce pot fi folosite de către absolvenții cursurilor noastre...
Stresul, Acidentele de Circulatie si Tehnica Radianta® Stresul, Somnul insuficient și Suprasolicitarea sunt principalele cauze ale Accidentelor rutiere. Prezentăm analizele, previziuniile si recomandarile dedicate prevenirii accidentelor rutiere oferite de Organizația Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății și autoritățile din diferite țări....
Ki-OM-LOGIA in 2012 Anul European al Îmbatrinirii Sanatoase si Active Cursurile pentru Managementului Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® și Anul European al îmbătrânirii active (2012) Sunt prezentate soluțiile oferite de cursul nostru pentru prelungirea vieții sănătoase și active conform recomandărilor din documentul Gestionarea impactului îmbătrânirii...
Stresul, Oboseala și Tehnica Radiantă(R) Plecind de la Concluziile, Tehniciile și Instrumentele dedicate prevenirii oboselii si sindromului burnout, oferite de Institutul de Cercetări pentru Matematica Inimii, din pagina web Easing Fatigue and Burnout , prezentăm soluțiile (simple, sigure dar foatre eficiente) oferite de cursurile noastre...
40 Sfaturi pentru Antiimbatrinire Sfaturi dedicate prelungirii vieții active, prin optimizarea stilului de viață și a atitudinii față de evenimente. Ele completează cunosștințele și instrumentele oferite în cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®. Mai multe detalii în pagina web Stresul, A...
Stresul, Hipertensiunea si Tehnica Radianta Prezentăm definiția, cauzele și metodele de prevenire a apariției sau la nevoie a reducerii Hipertensiunii. Hipertensiunea Arterială face parte din Sindromul Metabolic, care este generat de Stresul Ocupațional așa cum precizăm în pagina Sindromul Ocupațional . Cursurile noastre de Management Activ al...