Cele mai citite
 


Brăila a înregistrat în 2011 unul dintre cele mai mari sporuri naturale negative din ţară
vineri, 24 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila a înregistrat, în 2011, unul dintre cele mai mari sporuri naturale negative natalitate - mortalitate din ţară, cu 2.430 de naşteri la un număr de 4.549 decese, se arată într-o informare făcută publică joi de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila.
''Sporul natural natalitate - mortalitate înregistrează, în ultimii patru ani, valori negative oscilatorii, cea mai mare fiind în 2011, an în care Brăila înregistrează unul dintre cele mai mari sporuri negative din ţară, minus 2.119'', se arată în raportul DSP.
Numărul deceselor înregistrate în ultimii patru ani se prezintă astfel: în 2008 - 4.569, în 2009 - 5.471, în 2010 - 4.671 şi în 2011 - 4.549, iar cel al nou-născuţilor vii astfel: în 2008 - 2.886, în 2009 - 3.074, în 2010 - 2.786 şi în 2011 - 2.430. AGERPRES/ (AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Brăila: DSP a autorizat un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a autorizat, la nivelul judeţului, un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice, potrivit informaţiilor furnizate marţi, în şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic de directorul instituţiei, Gabriel Ciochină.
Brăila: DSP a primit peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor Direcţia de Sănătate Publică Brăila a primit de la Ministerul Sănătăţii peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor, potrivit informaţiilor furnizate joi de DSP.
Brăila: Fostul director medical al SAJ a câştigat procesul cu DSP, în care contestase schimbarea sa din funcţie Fostul director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Brăila, dr. Florin Ştefan, a câştigat procesul cu Direcţia de Sănătate Publică, în care contestase schimbarea sa din funcţie 'pe motive politice', a declarat acesta miercuri, pentru AGERPRES
Brăila: Solicitare de suplimentare a dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a cerut suplimentarea vaccinului împotriva virusului AH1N1 cu încă 15.000 de doze, care vor fi distribuite medicilor de familie din tot judeţul.
Brăila: O treime dintre şcolarii şi preşcolarii din judeţ, dezvoltaţi dizarmonic O treime dintre şcolarii şi preşcolarii din judeţul Brăila sunt dezvoltaţi dizarmonic, potrivit unei situaţii prezentate marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) în Comisia de Dialog Social a judeţului Brăila.