Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte
vineri, 24 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Medicul Jean Popescu spune că sunt gândaci peste tot în spital, inclusiv la Chirurgie.
''Periodic apar aceşti gândaci pentru că ei se acomodează cu substanţele pe care le dăm, capătă imunitate ca să zicem aşa. Chiar am văzut unul în secţie la mine şi sigur că vom lua din nou măsuri, în ideea să schimbăm din nou substanţele cu care dăm.
Astfel de probleme au mai fost în spitalul târgoviştean, în 2010, când la solicitarea prefectului de Dâmboviţa, Iancu Caracota, Direcţia de Sănătate Publică a efectuat un control, după mai multe sesizări privind prezenţa gândacilor în unitatea medicală. AGERPRES/(A-Cornelia Dumitru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean, plin de gândaci Spitalul Judeţean Târgovişte este plin de gândaci, iar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a efectuat un control la acestă instituţie medicală, la solicitarea prefectului de Dâmboviţa, Iancu Caracota.
Dâmboviţa: Numărul de paturi, redus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Consilierii judeţeni au aprobat, joi, organigrama, ştatul de funcţii şi regulamentul de organizare şi funcţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prevăzând o scădere a numărului de paturi cu 171, de la 1.938 la 1.767.
Dâmboviţa: Ministrul Bănicioiu a cerut o anchetă în cazul bolnavului legat de pat de la Târgovişte ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, la Târgovişte, că a cerut o anchetă, care este în desfăşurare, cu privire la cazul sesizat în presă cu un bolnav de la spitalul Judeţean de Urgenţă legat de pat cu pijamale.
Dâmboviţa: Femeie de 72 de ani, transportată de jandarmi la Spitalul Târgovişte pentru dializă O femeie de 72 de ani din comuna dâmboviţeană Ghimpaţi a fost transportată de un echipaj de jandarmi, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, pentru dializă, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa.
Dâmboviţa: DSP a anchetat cazul bătrânului ajuns la Spitalul Judeţea cu larve în rănile de la picior Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a efectuat o anchetă în cazul bătrânului ajuns de la un centru social la Spitalul Judeţean Târgovişte cu larve în răni la picior, a descoperit mai multe nereguli şi a trimis concluziile Colegiului Medicilor.
Dâmboviţa: Sanatoriul Moroieni a rămas fără curent, bolnavii dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Târgovişte Sanatoriul Moroieni din judeţul Dâmboviţa a rămas fără curent electric, în noaptea de duminică spre luni, iar şapte pacienţi dependenţi de oxigen vor fi aduşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, informează Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa.