Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Spitalele sunt datoare vândute
miercuri, 30 septembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La aproape 5 milioane de lei se ridică datoriile cumulate de cele nouă unităţi spitaliceşti din judeţul Caraş-Severin.
Restanţele sunt la furnizorii cu care spitalele au contracte, fruntaş la datorii fiind Spitalul Judeţean din Reşiţa.
'Dintre cele nouă spitale din Caraş-Severin, doar unul, cel de la Bozovici, nu are datorii. Celelalte au restanţe la plata facturilor către furnizori de mii de lei şi chiar de milioane de lei, cum este cazul Spitalului Judeţean din Reşiţa, cu 3,6 milioane lei', a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, Mirela Zeman.
Singura urmă de speranţă pentru ca spitalele să funcţioneze în continuare o reprezintă două suplimentări bugetare făcute prin Casa de Asigurări de Sănătate.
În aceste condiţii, pentru semestrul al patrulea al acestui an au fost suplimentate bugetele spitalelor în două tranşe a câte 3,7 milioane lei.
Chiar şi aşa, sumele sunt mult prea mici pentru a acoperi datoriile şi necesităţile unităţilor spitaliceşti.
Suma necesară pentru ca lucrurile să mergă în sistemul medical cărăşean se ridică la peste 34 milioane lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov:Datorii de peste 2 milioane de lei către furnizorii de medicamente şi materiale sanitar-farmaceutice Patru dintre cele şase spitale din municipiul Braşov aflate în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) au datorii către furnizorii de medicamente, reactivi şi materiale sanitar farmaceutice de 2,3 milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES dr.Gabriel Stanciu, şeful Direcţiei de Sănătate şi Asistenţă...
Brăila: Datorii de peste 47 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 47 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate luni de directorul instituţiei, Camelia Nedelcu.
Brăila: Datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate de directorul instituţiei, Luciana Boboc.
Caraş-Severin: Datorii ale CJAS, pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin înregistrează, la această dată, obligaţii de plată restante la furnizorii de medicamente, pentru boli cronice utilizate în programele naţionale cu scop lucrativ, în sumă de aproape 4 milioane lei.
Sălaj: Datorii de milioane de lei pentru spitale Spitalele din cele patru oraşe ale judeţului Sălaj au acumulat datorii totale de aproape nouă milioane de lei, însă continuă să funcţioneze în urma unor înţelegeri şi eşalonări cu furnizorii de medicamente sau utilităţi, banii primiţi prin rectificarea bugetară din octombrie urmând a fi folosiţi pentru...
Sălaj: Datorii de 10,5 milioane de lei achitate pentru spitalele din judeţ Valoarea datoriilor spitalelor din Sălaj achitate de Ministerul Sănătăţii se ridică la aproape 10,5 milioane de lei, Claudiu Bârsan, preşedintele Casei de Asigurări Sălaj, anunţând miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, finalizarea procedurii de stingere a acestor arierate.