Cele mai citite
 


UMF Târgu Mureş are un nou rector
vineri, 24 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Profesor universitar doctor Azamfirei Leonard este, începând de miercuri seara, noul rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, fiind ales cu 53,68% din voturi.
În urma votului, prof. univ.dr. Azamfirei Leonard a obţinut 153 de voturi, prof. univ. dr. Klara Brânzaniuc a fost votată de 95 de persoane, iar prof. univ. dr. Tiberiu Băţagă a obţinut 28 de voturi.
Potrivit informaţiilor postate pe site-ul UMF Târgu Mureş, numărul celor cu drept de vot a fost de 416, din care au votat 285 (68,51%), iar din totalul voturilor, 276 sunt voturi valabil exprimate, iar 9 au fost anulate.
Leonard Azamfirei ocupă funcţia de decan al Facultăţii de Medicină a UMF Târgu Mureş.
Alegerile la UMF Târgu Mureş erau programate să se desfăşoare în două tururi de scrutin, în 22 februarie şi în 24 februarie, şi potrivit consilierului juridic al UMF Târgu Mureş, Manuela Sălăgean, acestea s-au încheiat după primul tur, ca urmare a întrunirii a peste două treimi din numărul celor cu drept de vot.
Consilierul juridic al UMF Târgu Mureş a precizat că alegerile trebuie validate de Ministerul Educaţiei. AGERPRES/(AS-Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UMF Târgu Mureş, desemnată de MS să organizeze un examen de rezidenţiat după tematica din 2015 Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a anunţat luni, pe site-ul propriu, că în urma discuţiilor purtate cu ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a fost desemnată să organizeze în această primăvară examenul de admitere la rezidenţiat după tematica din 2015.
Cîmpeanu: Ministerul Educaţiei susţine UMF Târgu Mureş în ansamblul ei Ministrul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Cîmpeanu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că MECS susţine Universitatea de Medicină şi Farmacie din municipiu în ansamblul ei, precum şi continuitatea învăţământului farmaceutic în limbile română şi maghiară.
UMF Târgu Mureş deţine un sistem unic în ţară de înscriere a studenţilor, inclusiv a celor de peste hotare Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că UMF deţine un sistem online de înscriere a studenţilor unic în ţară, ceea ce face ca influenţa umană asupra dosarelor candidaţilor în faza administrativă să fie imposibilă...
UMF Târgu Mureş a lansat campania 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul 'Zilelor inimii' Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, lansarea campaniei 'Adoptă o inimă de copil', în cadrul evenimentelor 'Zilelor inimii', organizate în colaborare cu Institutul de Urgenţă pentru Boli Ca...
UMF Târgu Mureş a inaugurat un Centru Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, a inaugurat, joi, Centrul Avansat de Cercetări Medicale şi Farmaceutice, unic în România, ce se va axa pe domeniul cercetării fundamentale şi al cardio-neurologiei şi care a fost construit şi dotat în cadrul unui proiect european în valoare...
MECTS l-a confirmat pe Leonard Azamfirei în funcţia de rector al UMF Târgu Mureş Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului a comunicat, joi, Ordinul de confirmare a profesorului universitar doctor Leonard Azamfirei în funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş.