Cele mai citite
 


Circa 293 de milioane de lei, alocaţi în 2012 pentru biletele de tratament balnear
sâmbătă, 25 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suma alocată în 2012 pentru biletele de tratament balnear este de aproximativ 293 de milioane de lei, informează, vineri, Casa Naţională de Pensii Publice.
Potrivit unui comunicat al CNPP, cele circa 53.000 de locuri la tratament balnear se asigură prin societatea TBRCM, aflată în proprietatea Casei, diferenţa urmând să fie stabilită la finalul procedurii de contractare cu alţi operatori economici de profil, în funcţie de preţurile ofertate.
Din numărul total de locuri astfel stabilit, maximum 15% sunt destinate persoanelor care au dreptul la bilete gratuite, conform legii, aceste persoane fiind beneficiare ale unor legi speciale, cu caracter reparatoriu, precum şi ai unor legi cu caracter special.
Casa Naţională de Pensii Publice va anunţa lista staţiunilor balneo-climaterice şi numărul total al locurilor la tratament balnear la momentul finalizării procedurii de contractare, se precizează în comunicat.
CNPP organizează şi administrează sistemul de trimitere la tratament balnear a persoanelor îndreptăţite, având la dispoziţie fondurile alocate pentru acest tip de prestaţii prin Legea bugetului asigurărilor sociale de stat. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un număr de 53.499 locuri la tratament balnear, asigurat pentru 2012 în unităţile CNPP Un număr de 53.499 de locuri la tratament balnear, repartizate pe 17 serii de trimitere, este asigurat în 2012 în unităţile specifice, proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, conform unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Acordarea biletelor de tratament balnear în 2013 prin Casa de Pensii, aprobată de Guvern Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru 2013, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).
Casa Naţională de Pensii Publice nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an, dar programul pe 2012 de tratament balnear pentru pensionari se derulează în continuare, cea de-a cincea fiind în curs de desfăşurare, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei...
Casa de Pensii poate asigura aproape 53.500 de bilete la tratament balnear, în 2012 Casa Naţională de Pensii Publice poate asigura, în 2012, aproape 53.500 de locuri la tratament balnear, repartizate pe 17 serii de trimitere, potrivit unui proiect de hotărâre publicat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei (MMFPS).
Caraş-Severin: Peste 3.200 de cereri ale pensionarilor pentru sub 2.600 de bilete la tratament balnear Peste 3.200 de vârstnici au depus cereri la Casa de Pensii Caraş-Severin pentru a obţine bilete la tratament balnear, în condiţiile în care judeţului i s-au alocat în acest an mai puţin de 2.600 de bilete.
Harghita: Numărul pensionarilor care pleacă la tratament balnear, în scădere Numărul pensionarilor harghiteni care pleacă la tratament balnear este într-o continuă scădere, ajungând chiar la jumătate faţă de acum şapte-opt ani.