Cele mai citite
 


Cluj: De Dragobete, la Muzeul Farmaciei se dezvăluie taina Poţiunii Dragostei
sâmbătă, 25 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Colecţia de Istorie a Farmaciei din Cluj-Napoca are un program special de Dragobete, între orele 18,00 şi 23,00, organizat de "spiţerul şef" Radu Crişan, care spune că le va dezvălui tuturor secretul Poţiunii Dragostei şi al parfumurilor de iubire.
Toţi clujenii care vor trece, vineri, pragul Muzeului Farmaciei vor putea să afle tainele spiţerilor din timpuri de demult.
Muzeograful Radu Crişan asigură că Poţiunea Dragostei are ingrediente simple şi se poate prepara chiar şi în zilele noastre.
"Nu dezvăluim secretul, dar spunem doar atât: este vorba de un preparat simplu, care se poate pregăti uşor şi azi. Efectele? Aşteptăm să ne spuneţi dumneavoastră", afirmă Radu Crişan în invitaţia adresată clujenilor de a petrece o seară de neuitat la Muzeul Farmaciei.
Pentru programul de Dragobete, costul biletului este de 3 lei, iar "seria tainelor" va fi completată cu surprize muzicale pregătite de Trupa "OM". AGERPRES/(AS - Carmen Fărcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Profesori de la UMF din Cluj-Napoca şi Viena au discutat despre competenţele profesionale în educaţie Profesorii Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" şi directorul Departamentului de Educaţie Medicală al Universităţii de Medicină din Viena, prof. univ. dr. Richard Maerz, au discutat, în aceste zile, la Cluj-Napoca, despre perfecţionarea competenţelor profesionale în educaţie...
Cluj: Mai multe clădiri centrale din Cluj-Napoca pun în pericol trecătorii Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a recunoscut, miercuri, că în zona centrală a oraşului există mai multe clădiri de pe care poate cădea tencuiala, la fel cum s-a întâmplat marţi, când trei copii au fost răniţi de bucăţile desprinse dintr-un balcon.
Cluj: Vom încerca să punem în practică la Spitalul din Vârşeţ cele învăţate la Cluj-Napoca, spune dr. Gligorie Almăjan Cluj-Napoca, 4 iul /Agerpres/ - Am văzut în demonstraţiile medicale de chirurgie robotică de la Secţia de Urologie a Spitalului Municipal că un specialist poate face minuni cu robotul da Vinci, a declarat pentru AGERPRES medicul Gligorie Almăjan din Vîrşeţ (Serbia).
Cluj: 70 de intervenţii chirurgicale cu robotul da Vinci, în şapte luni, la Spitalul Municipal Cluj-Napoca, 3 iul /Agerpres/ - Din luna decembrie 2009, când la Spitalul Municipal a intrat în funcţiune robotul da Vinci, în unitatea sanitară au fost efectuate aproximativ 70 de intervenţii de chirurgie generală, urologie şi ginecologie, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul clinicii, prof...
Cluj: Şcolarii nu fac destulă mişcare, relevă un raport prezentat de primarul municipiului Cluj-Napoca Numărul şcolarilor care suferă de boli cronice precum obezitatea sau prezintă vicii de postură şi de vedere este în continuă creştere de la un an la altul.