Cele mai citite
 


Teleorman: Numărul celor interesaţi de cardul european de sănătate a crescut
sâmbătă, 25 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproape 1.630 de persoane din judeţul Teleorman au solicitat pe parcursul anului trecut eliberarea gratuită a cardului european de asigurări sociale de sănătate, numărul acestora fiind mai mare cu aproximativ 20% la sută în comparaţie cu 2010.
Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate Teleorman, Mihaela Popa, declarat luni pentru AGERPRES că şi în luna ianuarie din acest an peste 90 de persoane au cerut eliberarea documentului prin care se atestă calitatea de asigurat în perioada şederii temporare într-un stat din Uniunea Europeană.
Potrivit sursei citate, cardul se eliberează pentru o perioadă de şase luni, persoana respectivă putând beneficia în acest interval, de servicii medicale.
"Cele mai solicitate luni sunt cele de vară, îndeosebi pe parcursul concediilor de odihnă", a afirmat Mihaela Popa. De pildă, în anul trecut din totalul de circa 1.600 de carduri de asigurări de sănătate eliberate în Teleorman peste 820 s-au emis în intervalul iunie-august. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Peste 1.680 de persoane au solicitat cardul european la CAS în anul trecut Peste 1.680 de persoane au solicitat pe parcursul anului trecut la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman eliberarea cardului european de sănătate, în 2011 fiind completate aici aproximativ 1.620 de astfel de documente necesare în timpul deplasării într-un stat membru al UE.
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale. Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat miercuri...
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Teleorman: Controalele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate s-au soldat cu imputarea a circa 70.900 de lei Cele aproximativ 170 de controale efectuate pe parcursul anului trecut de specialiştii de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman s-au soldat cu imputarea a circa 70.900 de lei unor furnizori de servicii medicale.
Teleorman: Aproximativ 240.000 de asiguraţi vor primi carduri de sănătate Cardul naţional de asigurări sociale de sănătate va fi distribuit în Teleorman începând cu 23 septembrie, a anunţat purtătorul de cuvânt al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, Mihaela Popa.