Cele mai citite
 


Hunedoara: Zece persoane au ajuns la spital din cauza frigului
luni, 6 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zece persoane din judeţul Hunedoara au ajuns la spital, în ultimele 24 de ore, din cauza frigului de afară, cinci dintre victime rămânând internate din cauza stării de sănătate precare, a informat, duminică, Prefectura Hunedoara.
Patru persoane au fost internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, iar una a rămas sub îngrijirea medicilor de la spitalul din Brad. Celelalte cinci victime ale frigului sunt cazuri sociale care s-au prezentat singure la camerele de gardă pentru a se adăposti de frig.
Un bărbat din comuna Costeşti a scăpat cu viaţă după ce a fost salvat de jandarmii din localitate. Bărbatul, care mirosea puternic a alcool, se afla la circa 150 de metri de un drum judeţean, atunci când a fost găsit de o patrulă de jandarmi. Aceştia l-au învelit într-o pătură, după care o ambulanţă l-a transportat la spitalul din Orăştie, unde medicii l-au salvat.
În ultima săptămână, doi bărbaţi din Lupeni şi Uricani au murit din cauza gerului, iar ambulanţele au transportat 27 de persoane la camerele de gardă ale spitalelor din judeţul Hunedoara. AGERPRES/(AS-Sorin Blada)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea realiza venituri lunare de 10.000 de lei prin coplată Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva ar putea obţine venituri lunare în sumă de 10.000 de lei prin aplicarea sistemului de coplată, consiliul de administraţie stabilind o valoare de 10 lei pentru această taxă, a declarat, marţi, pentru AGERPRES directorul financiar-contabil al unităţii medicale, Vetuţa...
Hunedoara: CJ face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara face un audit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, unitate sanitară pe care o are în subordine, rezultatele acestui control urmând să fie făcute cunoscute la începutul lunii august, a declarat marţi vicepreşedintele CJ, Mircea Bobora.
Hunedoara: O nouă secţie de ORL a fost inaugurată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva O nouă secţie ORL a fost inaugurată, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, spaţiul fiind modernizat şi dotat cu echipamente medicale în valoare de peste 200.000 de lei, fondurile provenind din bugetul propriu al instituţiei medicale.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Hunedoara: Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a pus în funcţiune un computer tomograf modern Un computer tomograf (CT) de ultimă generaţie a fost pus în funcţiune la spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, aparatul fiind apreciat de conducerea unităţii medicale drept cel mai performant din judeţul Hunedoara.
Hunedoara: Operaţie de prelevare a organelor de la un pacient în moarte cerebrală încheiată cu succes Prima operaţie de prelevare a organelor de la un pacient aflat în moarte cerebrală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva s-a încheiat cu succes, marţi, echipele de medici care au efectuat intervenţia plecând deja spre clinicile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, acolo unde vor fi efectuate transplanturi de...