Cele mai citite
 


O autospecială cu şenile a armatei încearcă să ajungă la doi bolnavi în stare gravă în judeţul Buzău
luni, 6 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O autospecială cu şenile de la o unitate militară din Focşani a fost solicitată duminică să preia doi bolnavi, un poliţist de 47 de ani şi o pensionară de 67 de ani, din comuna buzoiană Balta Albă, localitate izolată de aproape o săptămână din cauza zăpezii.
"Bărbatul, un poliţist de 47 de ani din localitate, a făcut un preinfarct, iar bătrâna este suferindă de astm bronşic şi a făcut o criză. Prefectul judeţului Buzău a solicitat o autospecială şenilată de la unitatea mecanizată din Focşani pentru că în zonă zăpada atinge înălţimea de 2-3 metri", a declarat pentru AGERPRES şeful ISU Buzău, lt.col. Dănuţ Nicolae.
Potrivit sursei citate, autospeciala va prelua de la Râmnicu Sărat un echipaj SMURD şi va încerca să ajungă pe căi ocolite, pe câmp, la cei doi bolnavi.
Localitatea Balta Albă este izolată de aproape o săptămână după ce DN 22 Râmnciu Sărat-Brăila a fost blocat din cauza ninsorilor abundente.
Pe de altă parte, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că începând cu ora 12.15, din cauza poleiului, Poliţia Rutieră a luat măsura opririi traficului rutier pe DN2 Buzău - limita cu judeţul Vrancea. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Doi bolnavi au ajuns la spital cu un autospecială a Armatei Două bolnavi, un poliţist din Balta Albă şi o gravidă din Râmnicelu, au ajuns luni dimineaţa la Spitalul municipal Râmnicu Sărat după un drum de aproape 20 de ore prin nămeţi.
Buzău:Trei gravide şi patru bolnavi în stare gravă, preluaţi cu elicopterul Trei femei gravide şi patru bolnavi în stare gravă din şase localităţi înzăpezite din judeţul Buzău vor fi preluaţi, luni după amiază, de un elicopter SMURD şi transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
MApN: Remorcherul maritim de salvare 'Grozavul' a început degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina Remorcherul maritim de salvare ''Grozavul'' a început luni dimineaţă operaţiunile pentru degajarea şenalului navigabil pe braţul Sulina, informează MApN printr-un comunicat remis AGERPRES.
Buzău: Copil de 13 ani transportat la un spital din Capitală după ce a fost tâlhărit şi abandonat pe un câmp Un copil de 13 ani din Râmnicu Sărat a fost transportat duminică la un spital din Capitală după ce a fost tâlhărit de doi prieteni de un telefon mobil şi o bancnotă de un leu şi abandonat în stare gravă pe câmp.