Cele mai citite
 


Tulcea: O femeie a fost transportată la spital cu elicopterul
luni, 6 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tulceancă din satul Trestenic, comuna Nalbant, a fost preluată duminică cu un elicopter şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea, din cauză că drumul până în sat era blocat de zăpadă.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Angela Tulceanu, a declarat pentru AGERPRES că femeia, în vârstă de 62 de ani, a fost preluată de echipajul SMURD aflat la bordul elicopterului Unităţii Speciale de Aviaţie.
'Femeia în stare stabilă se află în prezent sub îngrijiri medicale de specialitate la spitalul din Tulcea', a menţionat reprezentanta Inspectoratului.
La rândul său, prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu, a declarat că membrii Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă nu aveau informaţii cu privire la faptul că drumul judeţean este blocat din cauza zăpezii.
'Dimineaţă, s-a încercat să se ajungă la pacientă cu un autovehicul 4X4 pe acel drum comunal, dar până acum nu ni s-a spus că acesta este impracticabil. Acum se intervine pentru deblocarea arterei', a menţionat prefectul Vasile Gudu.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai spus că pe toate drumurile naţionale din judeţul Tulcea se circulă în prezent în condiţii de iarnă.
Pe de altă parte, un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul MAI care a decolat de la Tulcea pentru a prelua o femeie din localitatea Trestenic, care a născut în cursul acestei dimineţi, pentru a o transporta la un spital din Tulcea, a revenit la sol pentru a nu afecta siguranţa zborului din cauza plafonului de nori scăzut, a informat Ministerul de Interne. AGERPRES/(AS-Luisiana Bîgea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: O tânără însărcinată din Chilia Veche, transportată cu elicopterul la Tulcea O tânără însărcinată din satul Chilia Veche, aflat în Delta Dunării, a fost transportată vineri dimineaţa de un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Tulcea.
Tulcea: Un elicopter este pregătit să intervină în cazuri de urgenţă în localităţile din Delta Dunării Un elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie va fi, începând de marţi, pe Aeroportul internaţional Delta Dunării din judeţul Tulcea pregătit să intervină în cazuri de urgenţă în localităţile din Rezervaţie. De asemenea, toate navele din Portul Tulcea au primit ordin de a intra la iernatic,...
Tulcea: O nouă intervenţie cu elicopterul în Delta Dunării Un bărbat în vârstă de 61 de ani din satul Periprava din Delta Dunării a fost transportat sâmbătă cu un elicopter al Unităţii Speciale de Aviaţie (USA) în spitalul din oraşul Tulcea.
Tulcea: Copil de un an din Deltă, transportat cu elicopterul la spital Un copil de un an, din localitatea Mila 23 din Delta Dunării, va fi transportat marţi cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea.
Tulcea: O nouă intervenţie cu elicopterul în Delta Dunării Doi copii, cu vârste de 4 şi 11 ani, din localitatea Gorgova, Delta Dunării, au fost transportaţi marţi cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din oraşul Tulcea, aceasta fiind a 10-a intervenţie efectuată în ultima lună de echipajul SMURD.
Tulcea: Victor Ponta a participat la recepţia unui elicopter medicalizat pentru urgenţele din Delta Dunării Primul-ministru Victor Ponta şi secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au participat, vineri, la Tulcea, la recepţia unui elicopter medicalizat de tip IAR-316, care a fost echipat cu dotări specializate pentru misiuni de urgenţă medicală.