Cele mai citite
 


Vrancea: Militarii intervin pentru salvarea unor vieţi
luni, 6 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Militarii din Garnizoana Focşani intervin pentru salvarea unor persoane cu probleme medicale din zona de munte a judeţului, după ce sâmbătă seara o femeie din localitatea vrânceană Vintileasca a fost salvată cu un TAB.
Conform prefectului Sorin Hornea, un vehicul cu şenile de tip MLI s-a deplasat spre o comună din judeţul Buzău unde un cardiac avea nevoie de intervenţii speciale. 'Autovehiculul militar a plecat la solicitarea prefectului de Buzău', a spus prefectul judeţului Vrancea.
Acesta a mai spus că o gravidă intrată în travaliu în comuna Chiojdeni este transportată spre spital cu un TAB.
Prefectul a mai spus că din cauza viscolului sunt drumuri naţionale şi judeţene în Vrancea unde zăpada măsoară 2-3 metri. AGERPRES/(AS - Valentin Moisa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
O autospecială cu şenile a armatei încearcă să ajungă la doi bolnavi în stare gravă în judeţul Buzău O autospecială cu şenile de la o unitate militară din Focşani a fost solicitată duminică să preia doi bolnavi, un poliţist de 47 de ani şi o pensionară de 67 de ani, din comuna buzoiană Balta Albă, localitate izolată de aproape o săptămână din cauza zăpezii.
Vrancea : ISU intervine pentru transportul unei gravide din Bogza la spitalul din Focşani O femeie gravidă, în vârstă de 24 de ani, va fi preluată, duminică, de la locuinţa sa situată în localitatea vrânceană Bogza, pentru a fi transportată la spitalul din Focşani de un autovehicul cu şenile aflat în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.