Cele mai citite
 


Bărbatul rănit în explozia de la Abrud - în stare critică
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bărbatul rănit în explozia de la Abrud, judeţul Alba, este în stare critică, medicii susţinând că are şanse mici de supravieţuire.
"Cel care pune cea mai mare problemă din punct de vedere medical este, din păcate, pacientul care a fost preluat de la Târgu Mureş - victima unei explozii în localitatea Abrud din judeţul Alba", a declarat, la Antena 3, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Şi managerul Spitalului de Arşi din Bucureşti, unde se află internat pacientul de la Abrud, a precizat că bărbatul este "în stare critică".
"Este în stare critică, are arsuri peste tot", a menţionat managerul Spitalului de Arşi, Vitalie Stan.
Bărbatul de 52 de ani a suferit arsuri în explozia ce s-a produs sâmbătă seara într-un bloc de locuinţe din oraşul Abrud. Mircea C. a fost diagnosticat cu arsuri de gradele II şi III pe 50% din suprafaţa corpului.
El a fost rănit într-o explozie provocată de o acumulare de gaze de la o butelie, potrivit Poliţiei. Deflagraţia s-a produs în momentul în care bărbatul a intenţionat să aprindă becul în bucătăria apartamentului. AGERPRES/ (AS - Andreea Rotaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
Dr. Raed Arafat: Proiect comun de colaborare între MS, MAI şi serviciul de salvare aerian elveţian Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, iniţierea unui proiect comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Administraţiei şi Internelor cu Guvernul Elveţiei, pentru dezvoltarea sistemului de intervenţie pe...
Raed Arafat: Faptul că s-au transferat aparate de ventilaţie a fost un lucru pozitiv, a demonstrat flexibilitate Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din MAI, Raed Arafat, a declarat că transferul unor aparate de ventilaţie între spitale nu a fost un lucru negativ, ci a demonstrat, dimpotrivă, flexibilitate.
Arafat: Nu văd nici un motiv de prelungire sau să ne speriem de oamenii care vin să-şi vadă bolnavii Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a declarat presei, vineri, la Târgu Mureş, că nu vede niciun motiv de prelungire a termenului până la care spitalele trebuie să implementeze noua formă de vizitare a pacienţilor internaţi şi nici nu există vreun motiv de teamă...
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...