Cele mai citite
 


Campania 'Donează sânge. Salvează vieţi', la a IV-a ediţie
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 40 de persoane au donat sâmbătă dimineaţă sânge în cadrul campaniei "Donează sânge. Salvează vieţi", aflată la a patra ediţie şi iniţiată de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal (OTPDL) Bucureşti, aceasta continuând până în jurul prânzului.
Demarată în urmă cu un an, campania a atras, potrivit organizatorilor, un număr din ce în ce mai mare de persoane, de la 70 la prima ediţie la peste 120 în ediţia a treia.
"Dorim să sensibilizăm tinerii, întrucât fiecare dintre noi poate avea nevoie de sânge la un moment dat. Nu e campanie politică întrucât sângele nu are culoare politică. Este un lucru uman", a afirmat Roxana Nicolae, secretar general adjunct al OTPDL Bucureşti, care a precizat că pentru a dona s-au prezentat mai mult de 400 de persoane, dar "nu toţi sunt eligibili."
Echipa medicală este formată din doi medici şi 12 asistente, pentru donatori fiind aduse şase paturi.
În clipul de susţinere a campaniei a participat şi preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, care este aşteptată sâmbătă la sediul PDL Bucureşti din Aleea Modrogan. AGERPRES/(A, AS - Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tineretul social-democrat a donat alimente, medicamente şi pături sinistraţilor din Ţinteşti şi Brădeanu Preşedintele tineretului social-democrat, Nicolae Bănicioiu şi un grup de medici şi asistente medicale din Bucureşti au fost, joi, în comunele Ţinteşti şi Brădeanu din judeţul Buzău unde au oferit asistenţă medicală, dar şi alimente, medicamente şi pături sinistraţilor.
Javier Solana, fost secretar general al NATO: Am donat un rinichi unei persoane foarte dragi Fostul secretar general al NATO, Javier Solana, 70 de ani, a mărturisit că a donat un rinichi 'unei persoane foarte dragi', scrie El Pais în ediţia online.
Campanie pentru promovarea donării de celule stem hematopoietice în parcurile din Bucureşti Centrul mobil de donare, echipe medicale şi voluntari vor fi prezenţi în marile parcuri din Bucureşti începând de vineri, timp de zece zile, în cadrul campaniei de promovare a donării de celule stem hematopoietice "Donează o şansă la viaţă !", organizată de Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari...
Cseke Attila: În sistemul sanitar trebuie instituite reguli care să fie şi respectate - interviu Bucureşti, 7 apr /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte, între altele, despre noile programe naţionale de sănătate, descentralizarea sistemului, problemele de personal, dar şi despre subfinanţarea sistemului sanitar...
OT PDL Bucureşti: 180 de donatori la cea de a patra ediţie a Campaniei "Donează sânge. Salvează vieţi" Campania de responsabilizare socială "Donează sânge. Salvează vieţi", aflată la a patra ediţie şi organizată de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal ( OT PDL), a înregistrat sâmbătă 180 de donatori, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.