Cele mai citite
 


Cinci dintre victimele celei de-a doua explozii de la Sighet vor fi aduse la Spitalul Floreasca
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci dintre victimele celei de-a doua explozii produse la Sighetu Marmaţiei vor ajunge duminică la Spitalul Floreasca din Capitală pentru îngrijiri medicale.
Prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reconstructivă a Spitalului Floreasca, a declarat pentru AGERPRES că echipele sunt pregătite pentru a-i prelua pe pacienţi, fiind asigurate cinci locuri la Terapie Intensivă.
El a afirmat că dacă se va impune intervenţia chirurgicală echipele vor acţiona după ce se va face o evaluare.
Potrivit acestuia, Secţia de chirurgie plastică şi reconstructivă a spitalului, din punct de vedere al construcţiei, este gata de 2 ani, dar nu este dotată şi speră ca acest lucru să se rezolve pentru că aceste secţii pentru accidente colective sunt necesare.
Nouă victime ale celei de a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei au fost transportate cu o aeronavă militară la Bucureşti. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Incendiu Colectiv: Şase pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca, în stare critică Şase dintre pacienţii internaţi la Spitalul Floreasca, după ce au fost răniţi în incendiul de acum o săptămână din clubul Colectiv, se află în stare critică, a declarat, vineri, dr. Rodica Ciolacu, medic primar medicină de urgenţă în cadrul unităţii medicale.
Ioan Lascăr: Toţi pacienţi sunt rezolvaţi chirurgical; gravitatea este dată de arsura inhalatorie Profesorul Ioan Lascăr a declarat vineri că problemele chirurgicale ale răniţilor în incendiul de la clubul Colectiv au fost rezolvate, gravitatea stării lor de sănătate fiind dată de arsura inhalatorie.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.