Cele mai citite
 


Doi răniţi în a doua explozie, aduşi cu elicopterul pe aeroportul din Baia Mare, restul cu ambulanţa
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Aeroportului Internaţional Baia Mare, Mihai Pătraşcu, a declarat duminică pentru AGERPRES că două dintre victimele celei de-a doua deflagraţii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei urmează a fi transportate în cel mai scurt timp cu un elicopter SMURD pe Aeroportul din Baia Mare.
De asemenea, alte şapte victime vor fi aduse pe aeroport cu ambulanţa.
El a mai precizat că o aeronavă militară a decolat din Bucureşti spre Baia Mare de unde va prelua victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei.
O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane - poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Inspecţia Muncii: O ipoteză este că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie la Sighetu Marmaţiei Una dintre ipotezele luate în calcul în cazul exploziilor de la Sighetu Marmaţiei este aceea că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie, potrivit inspectorului general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
Olt: O asistentă şi şoferul unei ambulanţe, cercetaţi disciplinar după ce un pacient a căzut de pe targă O asistentă şi un şofer de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt sunt cercetaţi disciplinar după ce un pacient din Caracal a căzut de pe tragă în momentul în care se efectua transferul acestuia în ambulanţă, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul medical al SJA Olt, Mădălina Deloreanu.
Gorj: Un bebeluş de trei luni, rănit într-un accident de maşină, va fi transportat cu elicopterul la un spital din Bucureşti Un bebeluş de trei luni, rănit miercuri dimineaţă într-un accident în urma căruia mama sa a decedat, iar tatăl a fost rănit, va fi transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti, după ce a suferit o hemoragie craniană, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj...
Botoşani: Elicopter SMURD chemat pentru un copil de nouă luni, din cauză că ambulanţa nu poate ajunge Autorităţile sanitare din Botoşani au solicitat, vineri, intervenţia unui elicopter SMURD pentru preluarea unui băieţel de nouă luni care s-a opărit cu apă fierbinte.