Cele mai citite
 


Două dintre victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două dintre victimele exploziei produse în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi urmează să li se facă evaluarea, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de Arşi, Stan Vitali.
O explozie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul ''Eufobia" din municipiul Sighetu Marmaţiei, în urma căreia au fost grav rănite şapte persoane, un băiat şi şase fete.
Victimele au fost transportate iniţial la Spitalul orăşenesc din Sighetu Marmaţiei după care s-a luat legătura cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş.
''În jurul orei 1,00 au fost aduse 7 victime. Am înţeles că a fost o explozie într-un local din Sighet. Toate victimele au prezentat arsuri de gradul I- II predominant pe zonele care au fost expuse, neacoperite de haine. S-a intervenit de urgenţă. Având în vedere suprafaţa arsurilor pe o suprafaţă de 30-35% din corp s-a luat hotărârea de a fi trimise la Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş din municipiul Baia Mare. Între timp au fost transportate de urgenţă aerian la Bucureşti pentru servicii medicale complexe'', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, dr. Ioan Loha-Pastz, medic de gardă Urgenţă în Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei.
O a doua deflagraţie a avut loc în acelaşi local şi duminică dimineaţa, soldată cu rănirea a două persoane, potrivit dispeceratului ISU Maramureş. AGERPRES/(A - Leontin Cupar, Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
UPDATE Persoanele rănite în explozia de la Sighetu Marmaţiei aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti Cele şase persoane grav rănite în explozia produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.