Cele mai citite
 


Dr. Raed Arafat: Echipa medicală va aduce la Bucureşti opt victime din a doua explozie de la Sighet
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.
"Echipa medicală va pleca, pleacă din nou, cu aprobare de la Ministerul Apărării Naţionale, pentru a aduce aduce alte opt victime din explozia produsă duminică dimineaţa în acelaşi club", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane - poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate. AGERPRES/ (AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Prefectul din Maramureş: Doi pacienţi cu răni mai uşoare vor fi trataţi la Spitalul orăşenesc Sighet Opt persoane din cele zece rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul de noapte din Sighetu Marmaţiei vor fi transportate la Baia Mare cu un elicopter, de unde vor fi preluate de un avion militar şi duse în Capitală, a declarat pentru AGERPRES prefectul judeţului Maramureş, Sandu Pocol.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Persoanele rănite în exploziile de la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti Cele şapte persoane rănite în explozii care au avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, au fost aduse, duminică dimineaţa, la Spitalul de Arşi din Capitală, cu o aeronavă militară C-27J Spartan.
Incendiul din Club Colectiv - sinteză În noaptea de 30 octombrie 2015, un incendiu a izbucnit în clubul bucureştean Colectiv, din str. Tăbăcarilor nr. 7, sectorul 4, unde trupa Goodbye to Gravity susţinea un concert de lansare a unui nou album. Potrivit martorilor, incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului...