Cele mai citite
 


Maramureş: ITM s-a autosesizat în cazul exploziilor din Sighetu Marmaţiei
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureş s-au deplasat duminică la clubul din Sighetu Marmaţiei unde s-au produs cele două deflagraţii soldate cu 17 răniţi, pentru a stabili cauzele tragicului eveniment.
"Noi ne-am autosesizat imediat, am fost deja la spital şi avem toate datele victimelor care au fost afectate de prima şi a doua explozie. A doua explozie, produsă astăzi dimineaţă (n.r. duminică), potrivit specialiştilor, ar fi în urma unei acumulări de gaze produse în apropierea unui cabinet notarial. Explozia s-a produs în momentul în care notarul însoţit de reprezentanţii companiei Berg Sistem Gaz şi poliţişti au deschis uşa imobilului pentru a intra în interior. În acest moment gazul şi electricitatea în întreaga zonă a locului în care s-a produs explozia a fost oprită. Aşteptăm şi concluziile măsurătorilor care urmează a fi efectuate de specialiştii INSEMEX Petroşani, care vor ajunge la Sighetu Marmaţiei în cursul acestei zile", a spus pentru AGERPRES inspectorul şef adjunct al Compartimentului Sănătate-Muncă din cadrul ITM Maramureş, Radu Tăut Traian. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Maramureş: Nouă persoane rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul din Sighetu Marmaţiei Nouă persoane au fost rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă duminică dimineaţa într-un club din Sighetu Marmaţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Vasile Ştefanca, directorul Spitalului Municipal.
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Inspecţia Muncii: O ipoteză este că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie la Sighetu Marmaţiei Una dintre ipotezele luate în calcul în cazul exploziilor de la Sighetu Marmaţiei este aceea că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie, potrivit inspectorului general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.
Maramureş: Subprefectul Alexandru Bondrea a solicitat o impulsionare a colectării veniturilor la bugetul de stat consolidat Subprefectul judeţului Maramureş, Alexandru Bondrea a solicitat, miercuri, reprezentanţilor administraţiei finanţelor publice cât şi altor instituţii o impulsionare a colectării veniturilor la bugetul de stat consolidat, precizează un comunicat de presă al instituţiei, remis, AGERPRES.