Cele mai citite
 


Maramureş: Majoritatea victimelor exploziei de duminică - arsuri de gradele I şi III pe corp
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Majoritatea persoanelor surprinse, duminică, în a doua explozie produsă la clubul din Sighetu Marmaţiei, au arsuri de gradele I şi III pe corp, iar rănile acoperă peste 50% din suprafaţa corpului.
"Toţi pacienţii au fost stabilizaţi. Nu există nicio persoană intubată", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Spitalului orăşenesc din Sighetu Marmaţiei, dr. Vasile Ştefanca.
Una dintre persoanele rănite duminică va rămâne, temporar, la Sighetu Marmaţiei pentru tratamente şi investigaţii medicale. Ea a fost diagnosticată cu traumatism toracic şi traumatism cranian.
Celelalte victime sunt în drum spre Aeroportul din Baia Mare, fiind transportate cu ambulanţa şi elicopterul, de unde vor fi îmbarcate în aeronava militară şi duse la Bucureşti. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Maramureş: Tânărul ars în explozia de la o benzinărie din Baia Mare, transportat la Bucureşti Tânărul de 22 ani, care a suferit multiple arsuri, miercuri, în urma unei explozii a centralei termice dintr-o benzinărie din municipiul Baia Mare, a fost transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Inspecţia Muncii: O ipoteză este că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie la Sighetu Marmaţiei Una dintre ipotezele luate în calcul în cazul exploziilor de la Sighetu Marmaţiei este aceea că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie, potrivit inspectorului general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
Maramureş: Aeronava militară cu cele nouă victime la bord a plecat spre Bucureşti Aeronava militară cu cele nouă persoane rănite în cea de a doua deflagraţie produsă în clubul din Sighetu Marmaţiei a decolat duminică de pe aeroportul din Baia Mare spre Bucureşti, a declarat pentru AGERPRES directorul Aeroportului Internaţional Baia Mare, Mihai Pătraşcu.