Cele mai citite
 


Maramureş: Nouă persoane rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul din Sighetu Marmaţiei
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Nouă persoane au fost rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă duminică dimineaţa într-un club din Sighetu Marmaţiei, a declarat pentru AGERPRES dr. Vasile Ştefanca, directorul Spitalului Municipal.
Potrivit acestuia, printre cele nouă victime se află 3 poliţişti, 2 pompieri şi mai mulţi angajaţi ai firmei de gaz din localitate.
Aceştia au fost transportaţi la spital şi se află sub îngrijiri medicale, starea lor fiind destul de gravă, a mai spus Vasile Ştefanca.
Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ, a declarat că cea de-a doua deflagraţie a afectat şi un cabinet de avocatură aflat deasupra clubului.
O primă explozie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în clubul ''Eufobia" din municipiul Sighetu Marmaţiei, în urma căreia au fost grav rănite şapte persoane, un băiat şi şase fete.
Victimele au fost transportate iniţial la Spitalul orăşenesc din Sighetu Marmaţiei după care s-a luat legătura cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş.
Ulterior acestea au fost aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu o aeronavă militară. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Două dintre victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi Două dintre victimele exploziei produse în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi urmează să li se facă evaluarea, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de Arşi, Stan Vitali.
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
UPDATE Persoanele rănite în explozia de la Sighetu Marmaţiei aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti Cele şase persoane grav rănite în explozia produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Maramureş: ISU a fost dotat cu autospecială complexă asemănătoare unui spital de campanie Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş a fost dotat cu o autospecială complexă de intervenţie, descarcerare şi acordare a asistenţei medicale de urgenţă, echipajul acesteia făcând, marţi, o demonstraţie cu noile echipamente, care pot asigura acordarea de asistenţă medicală unui număr...
Prefectul din Maramureş: Doi pacienţi cu răni mai uşoare vor fi trataţi la Spitalul orăşenesc Sighet Opt persoane din cele zece rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul de noapte din Sighetu Marmaţiei vor fi transportate la Baia Mare cu un elicopter, de unde vor fi preluate de un avion militar şi duse în Capitală, a declarat pentru AGERPRES prefectul judeţului Maramureş, Sandu Pocol.