Cele mai citite
 


Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Dan Bucă, a declarat pentru AGERPRES că un elicopter va transporta de la Sighetu Marmaţiei cazurile mai grave pentru a fi duse la Bucureşti.
Acesta a mai precizat că Prefectura Maramureş a discutat cu reprezentanţi din MAI şi Ministerul Sănătăţii şi au stabilit de comun acord ca aeronava să revină la Baia Mare pentru a transporta victimele celei de-a doua deflagraţii.
Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.
"Echipa medicală va pleca, pleacă din nou, cu aprobare de la Ministerul Apărării Naţionale, pentru a aduce alte opt victime din explozia produsă duminică dimineaţa în acelaşi club", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane - poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Prefectul din Maramureş: Doi pacienţi cu răni mai uşoare vor fi trataţi la Spitalul orăşenesc Sighet Opt persoane din cele zece rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul de noapte din Sighetu Marmaţiei vor fi transportate la Baia Mare cu un elicopter, de unde vor fi preluate de un avion militar şi duse în Capitală, a declarat pentru AGERPRES prefectul judeţului Maramureş, Sandu Pocol.
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Inspecţia Muncii: O ipoteză este că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie la Sighetu Marmaţiei Una dintre ipotezele luate în calcul în cazul exploziilor de la Sighetu Marmaţiei este aceea că electricitatea şi gazul nu au fost oprite după prima explozie, potrivit inspectorului general de stat de la Inspecţia Muncii, Dantes Nicolae Bratu.
Maramureş: CJSU a stabilit un plan de măsuri pe durata sărbătorilor de iarnă, cât şi pe durata sezonului rece Baia Mare, 26 nov /Agerpres/- Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş a luat, de comun acord cu principalii responsabili din instituţiile implicate, o serie de măsuri în contextul sărbătorilor de iarnă cât şi pentru sezonul rece pentru sporirea siguranţa cetăţenilor, inclusiv pentru ...
Două dintre victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi Două dintre victimele exploziei produse în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi urmează să li se facă evaluarea, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de Arşi, Stan Vitali.