Cele mai citite
 


OT PDL Bucureşti: 180 de donatori la cea de a patra ediţie a Campaniei "Donează sânge. Salvează vieţi"
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Campania de responsabilizare socială "Donează sânge. Salvează vieţi", aflată la a patra ediţie şi organizată de Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal ( OT PDL), a înregistrat sâmbătă 180 de donatori, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.
"Evenimentul s-a bucurat de un real succes, peste 450 de persoane răspunzând chemării Organizaţiei de Tineret de a încerca să salveze vieţile bolnavilor care au nevoie de transfuzii, la nivelul Capitalei fiind nevoie cam de 1.000 de unităţi de sânge în fiecare zi. Este cel mai mare număr de persoane prezente de la începutul campaniei. Numărul posibililor donatori este în continuă creştere de la o ediţie la alta, semn că această campanie de responsabilizare socială începe să prindă consistenţă", se precizează în comunicat.
Potrivit documentului Departamentului de comunicare al PDL Bucureşti, campania fost limitată ca derulare în timp de decizia medicilor care au participat la donare.
"Datorită numărului foarte mare de voluntari, OT PDL Bucureşti a decis ca a cincea ediţie a campaniei să aibă loc chiar sâmbăta viitoare, pe 25 februarie 2012", se mai arată în comuncat.
Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, care a participat la Campanie, "nu a reuşit să doneze sânge, nivelul hemoglobinei fiind sub cel admis de doctori".
Potrivit comunicatului, preşedintele PDL Bucureşti "şi-a declarat însă disponibilitatea de a dona la următoarea ediţie a campaniei, transmiţând astfel un semnal de responsabilitate socială". AGERPRES/(AS-Livia Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de donare de sânge organizată de DGASMB şi Asociaţia REACT Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti şi Asociaţia REACT organizează, pe 6 octombrie, o campanie de donare de sânge, în strada Academiei nr. 3-5.
Campanie pentru promovarea donării de celule stem hematopoietice în parcurile din Bucureşti Centrul mobil de donare, echipe medicale şi voluntari vor fi prezenţi în marile parcuri din Bucureşti începând de vineri, timp de zece zile, în cadrul campaniei de promovare a donării de celule stem hematopoietice "Donează o şansă la viaţă !", organizată de Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă, în parcul Herăstrău O sesiunea de donare de sânge va fi organizată sâmbătă, între orele 10,00 şi 14,00, în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, de către Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, în cadrul programului "O şansă pentru viaţă".
Caraş-Severin: Campanie de donare de sânge iniţiată de mama unei fetiţe bolnave O campanie de donare de sânge pentru copiii bolnavi se derulează în judeţ sub genericul 'Strop de sânge pentru un copil'!, iniţiată de o mamă căreia mai mulţi medici de la două spitale din Bucureşti i-au tratat fiica suferindă de o boală gravă.
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti demarează o nouă campanie pentru donare de sânge Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti organizează campania "Donează Sânge! Fii Erou!", se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti demarează o nouă campanie pentru donare de sânge Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti va derula, în perioada 22 şi 26 aprilie, în Holul de onoare al Facultăţii de Medicină - UMF "Carol Davila", campania "Donează sânge! Fii erou!", se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.