Cele mai citite
 


Persoanele rănite în exploziile de la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele şapte persoane rănite în explozii care au avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, au fost aduse, duminică dimineaţa, la Spitalul de Arşi din Capitală, cu o aeronavă militară C-27J Spartan.
Ministrul apărarii naţionale, Gabriel Oprea a aprobat, duminică, efectuarea transportului umanitar cu aeronava respectivă, pacienţii fiind asistaţi pe timpul zborului de o echipă medicală SMURD. Misiunea a fost aprobată în urma solicitării subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
Un bărbat din oraşul Abrud, judeţul Alba, a fost rănit, sâmbătă seara, în urma unei explozii provocate de o acumulare de gaze de la o butelie, potrivit dispeceratului Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Şase apartamente din blocul respectiv au fost afectate de suflul exploziei, fiind deteriorate în general uşile şi ferestrele.
Victima locuia în apartamentul în care s-a produs deflagraţia. Bărbatul, care a suferit mai multe arsuri pe mâini şi în zona capului, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.
În judeţul Maramureş, şase tinere au fost rănite, sâmbătă noaptea, în urma unei explozii care s-a produs într-un club din oraşul Sighetu Marmaţiei. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
O echipă cu medici şi asistente SMURD, împreună cu dr. Raed Arafat, pleacă spre Baia Mare Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, va însoţi echipa de la SMURD Bucureşti care merge din nou, duminică, la Baia Mare, pentru a prelua din victimele celei de a doua deflagraţii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
UPDATE Persoanele rănite în explozia de la Sighetu Marmaţiei aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti Cele şase persoane grav rănite în explozia produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Două dintre victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi Două dintre victimele exploziei produse în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi urmează să li se facă evaluarea, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de Arşi, Stan Vitali.