Cele mai citite
 


Prefectul din Maramureş: Doi pacienţi cu răni mai uşoare vor fi trataţi la Spitalul orăşenesc Sighet
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Opt persoane din cele zece rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la clubul de noapte din Sighetu Marmaţiei vor fi transportate la Baia Mare cu un elicopter, de unde vor fi preluate de un avion militar şi duse în Capitală, a declarat pentru AGERPRES prefectul judeţului Maramureş, Sandu Pocol.
Potrivit acestuia, cei doi pacienţi cu răni mai uşoare vor primi îngrijiri medicale la Spitalul orăşenesc Sighetu Marmaţiei, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate ar putea fi transportaţi cu acelaşi elicopter la un spital regional din Târgu Mureş sau Cluj.
Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.
"Echipa medicală va pleca, pleacă din nou, cu aprobare de la Ministerul Apărării Naţionale, pentru a aduce alte opt victime din explozia produsă duminică dimineaţa în acelaşi club", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
O nouă explozie a avut loc, duminică dimineaţa, în acelaşi club din Sighetu Marmaţiei, în urma celei de a doua deflagraţii fiind rănite nouă persoane - poliţişti, pompieri şi oameni de la firma de gaz din localitate. AGERPRES/(A - Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.
Răniţi în urma a două explozii într-un club din nordul ţării, aduşi la Bucureşti Şase din cele şapte persoane grav rănite în prima explozie produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş (nord-vestul ţării), au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Dr. Raed Arafat: Echipa medicală va aduce la Bucureşti opt victime din a doua explozie de la Sighet Cele şase victime ale exploziei produse, în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei, au fost aduse la Spitalul de Arşi din Capitală.
Maramureş: Discuţii despre înfiinţarea în Ucraina a unui serviciu de tip SMURD Baia Mare, 11 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a discutat, vineri, la Direcţia de Sănătate Publică Maramureş, cu o delegaţie din Ucraina despre înfiinţarea unui serviciu de tip SMURD, similar celui din România.
Raed Arafat: Un elicopter SMURD va opera din 2014 între România şi Republica Moldova Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a anunţat luni, la Târgu Mureş că elicopterul care va opera transfrontalier între România şi Republica Moldova ar putea fi operaţional începând cu jumătatea anului viitor, după achiziţionarea aparatului şi a semnării acordului între cele două...